Sedaa igze0101 aynı durumu yaşıyoruz 😂 bazen cocuklar yere birsey döktugünde halıyı gırgırlarken popoya bi şaplak geliyor 😂 neye ugradıgımı şaşıriyorum 😂
Sedaa igze0101 aynen valla, önünde eğiliyorum bende 😂😂 özellikle dekolte giydigim günler daha bi yakın oluyor eşim, muftakta bulaşık yikarken bile dibimde 😂
deleted_4033 Neriismail12 aklıma ay lav yuu tu ' daki sana da fantazi dayanmıyor repliği aklıma geldi 😅😅🤣😅🤣🤣😂🤣😅😂 Her zaman özel bişey yapmaya gerek yok bazen bir bakış bir söz yeter azdırmaya 😊
Nietzsche igze0101 bacım benimki düşmese de kendi gelip yapışıyor büküyor belimi hemen ,ben bıktım valla sürekli köpekler gibiyiz😂😂
dolapfaresi Neriismail12 aaa adam senden özel ilgi alaka bekliyor büyük ihtimalle sen sabahtan başla o işteyken ona ateşli mesajlar at akşama hafif bir makyaj yap çocuk yoksa giy sexi biseyler adamı kapıda öyle karşıla yemekte afrodizyak etkili biseyler ayarla mesela somon balığı yapabilirsin etkili aftodizyaktır burda bahsi geçen bir 48 hours diye bişey var onun çikolatasından kakala bir tanede ondan sonra zaten sabahlar olmasın işveli cilveli baskılar at konuşmalar yap küçük fokunuslar yap heralde azar artık yani ben olsam azardim 😂🤭
Cemrerana Nietzsche ahahhaha tek değilmişim ya masa kuruyorum öyle eğilme kötü oluyorum yer silerim önümde eğilme yanında otururum kahve içeriz ne güzel içiyosun 🤣🤣 adam nefes alsam azıyor nefes alamıyorum artık 😬 bide eşim şuna çıldırır sarışınım ben uzun saçlarım fön falan çekip kırmızı bişey giyersem adam sokakta görse saldırır 🤣
Nietzsche Cemrerana 😂😂😂😂seninkide aynıymış ya ,ben isteksiz erkekleri anlamıyorum 😂 benmkide geçen ne güzel bağırıyosun öyle dedi 😂😂😂😂 bizmkler gariptir belki
Cemrerana Nietzsche sanmam canım bence bizimkiler normal hoşuma da gitmiyor değil hani 🤣 şöyleki zaten güzel hissediyorum kendimi bakımlıyım eşim öyle yapınca daha bi ilgi alaka özen olunca mutlu oluyorum her kadının hakkı bence bu bende anlamam öyle ruh gibi oldu bittiye getiren adamları 🙄
Nietzsche Cemrerana benimde hoşuma gidiyor ama bazen bıktırıyor ya ,aslnda bıkkınlık değilde yorgunluk 😂
Cemrerana Nietzsche sorma valla bende duş almaktan rengim açıldı bide biz 7/24 evdeyiz hep dibimde o işte bizde çok uzun sürüyor 😬
Ykm Neriismail12 kiz ben otururkenniki ah uh desem yalandan ona aziyor herif 😂😂😂 hic beklemedigi anda suslen puslen eve geldiginde kapiyi ona oyle ac bak nasil kuduruyor ve sex oyuncaklari kullanin iliskiyi her zaman tazeler
deleted_4033 kedicikkk deri boyunluk , göz bağlama bandı , kelepçe , vibratör, kırbaç , geyşa topu bildiklerim bunlar 😌