Selam tatlişler.Benim gene we gene bir sorum olucaktı😬 reglm im 2 gün geçti bugün idrar testi aldım fakat sonuç negatif çıktı😕 eğer 2 gün falan daha gelmezse tekrarlıyım mı testi? Bir diğer sorum, takwimin gösterdiği yumurtlama günlerinde owulasyon testi yapmıştım ama hep negatif çıktı fakat takwime göre yumurtlama gösteriyordu.Ben de hep nagatif çıkınca tedirgin oldum, owulasyon testi kullanan oldumu aranızda? Güwenilir mi bu testler acaba?

Mirr bi hafta sonra tekrar deneyebilirsiniz mesela benim reglimde gecikmişti 24 haziranda olmustum en son regl temmuzda olmadim ve test yaptim negatif cikti aradan 10 gun sonra tekrar iki tane test yaptim yani 4 agustosta ikisidde pozitif cikmisti ertesi gun kan testi ve ultrasonda 5 haftalik hamile oldugumu soylemisti doktor

zeyzey ne mutlu sanaaaaa❤️ Eğer regl olmasam birkaç sonra tekrarlarım ama benim owulasyon testi karıştırdı kafamı😳 takwimde yumurtlama gösteriyor ama testlerim hep negatif ti

zeyzey ilk testinizi negatif çıkan kaç gün geçtikten sonra yaptınız?

Ovulasuon testı ne ki

• Mirr bunu yanıtladı.

Esintik hamilelik testi kiti gibi canım görünüş aynı kullanım şekli de..eğer çift çizgiyi yakalarsan o gün yumurtlama günündesin demek iki çizginin de belirgin we net olması lazımmış.

Esintik ewet ama kutu içinde en az 5 tane oluyor yani 10 lusu da war o şeklinde

Mirr tam olarak hatirlamiyorum gecen yildi cunku suan 8 aylik bi kizim var ama 10 gun sonra falan yapmistim sanirim

Esintik yani eğer takwime göre deniyorsan we hamile kalmadıysan şimdiye dek dene derim.Ben de 3 aydır takwime göre deniyorum ama olmadı🤷🏽‍♀️ Bu testlerle hamile kalan çok warmış,çünkü herkesin yumurtlama günleri bir olmuyor mesala benim bir arkadaşım regl bittiği gün hamile kalmış çok emin yani çünkü kocası iş için şehir dışına çıkmış uzun bi süre olmamışlar beraber.o yüsden deneme de fayda war ben de regl olayım alıcam owulasyon testi

zeyzey Peki saol canım,Allah bağışlasın❤️