Kızlar dün eşimle dışarıya çıktık yürürken yanımızda eskort kadın vardı baya açıktı göbeği açık derin bjr göğüs dekoltesi mini etek giymişti benim çok dikkatimi çektinden baktım ama eşimi görmedim sonra ona sordum kadını gördünmü hix edep Felan kalmamış Allah islah etsin diye ne kadını dedi bende gördüğümü souekdim meraklandi bakabilirmiyim arkamı dönüp dedi bende bakmak istiyorsan bak dedim döndü bakti ama ben bir tuaf oldum çünkü merak etti nasıl diye sizin eşlerinizde böyle mi acaba
Bir eş meselesi
Eyebsa eee sz niye soyluyorsunuz ki kadini gordun mu diye
Bence siz o kadından bahsettiğiniz için merak edip bakmış . Yani kime öyle bahsetseniz bakar ben eşime aynı sizin dediğiniz gibi söylesem oda dönüp bakardı
Benim esim görünce kafasını çeviriyor ama insanlık hali ilaki bakıyordur ben bile bakıyorum guzel kadın görünce oda bakiyor benim karım çok güzel diyo ben bu kadın çok güzel diyorum bazen filim izlerken vs oda sen daha güzelsin der hep bazen eve gelince anlatir böyle böyle bisey gördüm allah yardim etsin o kıza allah kimseyi düşürmesin der banada sakin kınama allah düşürmesin de der
Eyebsa Yani biz kadın halimizle bakıyoruz ki erkekler neden bakmasın. Şahsen ben güzel kadın gördügümde dönüp 2 kez bakmışlığım var 😂 eşime söylesem kadını gördün mü diye o da dönüp bakardı,🤷♀️ bazen eşim bana der ,şuna bak nasıl giyinmiş diye. Bazen değişik giyinen erkekler bile oluyor, onlara bile şuna bak tam dövmelik der eşim 😂😂
Eyebsa eşeğin kulağına karpuz kabuğu sokmussunuz. Yani baksa ne olur bakmasa ne olur.
Eşimle evlenmeden önce sevgililik dönemiydi sahilde yürüyüş yapıyorduk travestilere denk geldik biz yine normal bir şekilde yürüyüp sohbet ediyorduk bunlar eşime sulanmış bakışlarıyla falan laf atmışlar ben hiç farkında değildim sonradan eşim anlatmıştı
Eyebsa niye başka kadından bahsediyorsunuz ki bakası yoksada bakar tabi 😀
Eyebsa yani afedersiniz ama sizinki biraz eşeğin aklına karpuz kabuğu sokmak olmus. Hem adama anlatıp bakmak istemesi neden tuhafiniza gitti ki. Biri bana anlatsa bende dönüp bakmak isterim merak edip. İnsanlık hali