prenses_o_ Oral yapmayı çok seviyorum ama yalamaktan midem bulanmıyor kesinlikle saatlerce yalayabilirim başınu ama ağzıma almaya çalışırken çok midem bulanıyor :( bazen kafamı zorluyor ağzıma sokmak icin ama midem kalkıyor
Handeby_ prenses_o_ bende 6 yıldır evliyim iki çocuğumuz oldu bir kere bile ne dokundum ne aldım😶 yapamıyorum refleks yani denemek istedim ama olmadı yani
Gulhayat prenses_o_ bende hiç denemedim 🤷🏻♀️ Sanırım benimde midem bulanırdı 😏 bence zamanla alışırsın canım
Tatataammm Handeby_ ay bende 5 yıl olacak dokunmadım bile tam dokunayım diyorum geri çekiyorum kendimi kaldı ki oral yapıcam 😂😂 yapamam gibi geliyor banada zaten
Antisosyalmom prenses_o_ zamanla alışıyor canım insan. Bazen hiç bırakasım gelmiyor benim. İlk zamanlar bende de oldu.
KirmiziOjeli prenses_o_ zorlandığın için bulanıyodur yoksa iğrenç bi durum değil asla çünkü😀 benimde hepsini almaya kalkışırsam falan bi öğürme gelebiliyo tabi çok normal ama sizinki psikolojik gibi
Aagg0207 prenses_o_ aslinda alismadigin icin bnce boyle yada o ana kendini kaptrmadigin icin ben alismism heralde hic igrenc gelmiyor bana zevk veriyor 😂😂
kedicikkk prenses_o_ biz karşılıklı yapıyoruz ama ben eşime fazla yapamıyorum her an azıma bişeyler gelecekmiş gibi oluyorum onun için başını alamıyorum ağzıma ama yapınca zevkli tabi 😂
ZRaporu prenses_o_ mide bulantısını düşünmezsen daha rahat alırsın bence sonuna kadar da almaya çalışma alabildiğini al 😙
dolapfaresi prenses_o_ ben ağzını iyice açarak alabildigim kadar alıyorum sonra emerek kafasına doğru geliyorum ozman çok zorlanmıyorum
Cemrerana Maria-23-f kesinlikle teklif et eşine bende normalde utanırdım 3 yıllık evliyim bu foruma bi girdim bi cesaretle teklif ettim daha doğrusu eşim hep isterdi ben izin vermezdim utanırdım ama cesaret gelince müsaade ettim oda çok memnun oldu ee tabi bende 🤣