• Cinsellik
  • Eşim benimle beraber olmak istemiyor

feslegenn seni o kadar iyi anlıyorumki birde ben evliliğim boyunca hissetmedim ne zevk aldım ne orgazm oldum hiç bir şey darlık vardı doğumdan önce çox acı çekiyordum ilişki sırasında eşim öyle oldu bittiye getiriyorduki kuruluktan tahriş oluyordu acıyordu şimdide bebeğim 4,5 aylık ve ilişkimiz yok geliyor odun gibi yatıyor sadece kaç kere kavga ettim beni aldatıyormusun neden yaklaşmıyorsun diye ama nafile artık bende soğudum ve artık eskisi gibi iyi davranmıyorum öyle kırgınımki evlendiğim için pişmanım hatta ama sadece 1 az daha sabr edicem sonra düzelmezse boşanıcam yetti artık kendimi ezik gibi hissediyorum

Esmer95 sabır degısmezler bazen canım yoruluyor insan anlıyorım 😞

feslegenn valla pes ediyorsun zamanla zaten o isteginn falan da kalmiyor o kendi isterse reddetmiyorsun sorumluluk gibi yapip geçiyorsun istemesse sende keyfine bakip oturuyorsun zaten cocuk da olmuş dukkann kapanabilir😁

feslegenn sizin yine iyi bence benim mesala 2 ayda bir fln anca oda benim konuşmamla

Oliw İşsizlik var şuan eşimle konuştum iş konusuna kafam takılıyor dedi telefonunu saklamaz bı yere çıkmaz o yüzden aldatmadan suphelenmiyorum canım

8 gün sonra

feslegenn himm anladim canim ya bu erkekler varya. Hep kendiperi isteyince gekirler biz isteyince gelmezler