• Cinsellik
  • Eşim benimle beraber olmak istemiyor

2 yıllık evliyiz daha önce de 2 sene birlikteliğimiz oldu bir tane 5 aylık oğlumuz var.Esim benle beraber olmak istemiyor yaklaşıyorum ama sürekli çocuk olur kendimizi frenlemek lazım gibi şeyler söylüyor bir oldu iki oldu üç oldu.Ama benim en doğal hakkım bir kadın olarak kocamla sevdiğim adamla beraber olmak istemek.canim o kadar sıkkın ki gene bu gece aynı şeyi yaptı, 3 4 günde kendi istiyor ama ben istediğim zaman beni geri çeviriyor, olanları da zaten yalap sap oldu bitti.Kadinligimi hissedemiyorum bu konuda aşırı mutsuzum agliyacak duruma geldim.Ne yapicam bilmiyorum kaç defa konuştum bu konuyu ama düzelme olmadı bana giyin suslen cilve yap demeyin gerçekten yaptığım zaman bile değişme görmedim inanın çok yoruldum, kavga etsemde kussem de konuşmasam da sonuç hep aynı, kadın olduğumu hissedemiyorum sanki askerlik arkadaşım gibi

feslegenn seni cok ıyı anlıyorum esımde o vardı bazen halende var bende yoruldum bıraktım kendı haline

Anonim2 Bilmiyorum bu şekilde evlilik mi olur diyorum kendi kendime kendi ihtiyacını hallediyor ama benimde arzularım olduğunu göz ardı ediyor sürekli ayni şey ben yaklaşınca hep bir bahane midem bozuldu başım ağrıyor vs vs

Anonim2 İyi de benim de ihtiyaçlarim var ergenler gibi kendimi mi tatmin edeyim niye böyle bişey yapıyor artık sürekli isteğimin geri çevrilmesinden çok bunaldim

feslegenn bende öyle bende hep söyledim bende ınsanım neden böyle yapıyorsun bakıyorum konu gıdıyor kavgaya üzüldüğümle kaldım hep bazı erkekler gerçekten öyle bende üzülüyorum hata bur kere bıseu demıstım cok kırıcı bir şey söyledi ölsem unutmam halen çocuğumda yok ıkı sene olcak evleneli

feslegenn her kadının hakkıdr karşılıklıdır ben kendı kıme yüz vermsem vermezem adam degısmez alıştım ama sen hane uzak kalsan ne. bılım özleyip gelır o zaman belkı

Anonim2 Of gerçekten bu böyle nereye kadar gidecek bazen canım çok istiyor özel anlar yaşamak, ama yok yani ilişki dediğin şey gir çık mi sadece sinirlerim aşırı bozuk bu konuda.

feslegenn anlıyorum seni kendımdem bılıyorum ınsan her zaman bekler güzel şeyler yaşasın bıraz kendıne hasret bıraksan olmaz mı acaba

Anonim2 Denedim ilkinde güzel oldu sonra gene aynı çocuklar gibi sürekli oyun oynamak istemiyorum ben, insan karısına bu hareketi yapar mı ya aklım almıyor

Anonim2 Herşeyi denedim diyorum güzellikle yaptım olmadı küstüm olmadı tavır koydum olmadı hatta laf bile soktum anliyor da rahatsiz olduğumu ama değişmiyor

feslegenn yapıyor kurban bazsn cok anlayıssız oluyorlar hele benım esıme oyle sabır gerekiyor kı bazen tükeniyorum

Anonim2 Yani artık ergen gibi açıp video mu izleyeyim bunu mu bekliyor anlamış değilim

feslegenn bır zaman sonra degsımek zorundalar ama anlamıyorlar ben burda post okuyorum herkesın bazılarına esı gerçekten ıyı hane dönüyorum kendıme dıyorum acaba ben nerde hata yaptım kı esım oyle bencil yaa benımkı hemde cok bencıl

Anonim2 Yapmak istemiyorum da istiyorim ki beraber yaşayalım ama adama ne yapsam olmuyor bazen dokunmam bile batıyor ona dokunma falan diyor kaç defa rencide oldum artık yeter diyorum

Anonim2 konuşacak kimsem yok diye açtım kimle konuşursun ki bu konuyu arkadaşımla da konuşamam çok canım sıkkın

feslegenn Ben hıc kendım kendımı bugüne kadar yapmadım bilmemde ınan nasıl yapılıyor 🤦‍♀️🤦‍♀️En cok haram olduğu ıcın bakmamış yapmamışım 🤲🏻ama bazıları gerçekten ılgısız olduğu ıcın yapıyor