Azaltmak icin ne yapilabilir kizlar yatak odamda bebegimin burju hep tikali srrum fizyolojik bir ise yaramıyor
Gece yatarken evde ki nemi
Yazargecerim nemden mi tıkanıyor ,valla çok garip bizlerde nasıl nemli yaparız diye düşünüyoruz🤭
Yazargecerim rutubet mi nem mi
Nietzsche ben karistiriyor olabilirim ya anlamiyorum nemdenmi tikanir nemsizlikdenmi yani petegij yaptigi sicaklikdan
Uzayli ay bilmiyorum ki burun neden tikanir nem azligindanmi coklugundami
Yazargecerim kalorifer varsa ondan tıkanıyordur nemden burun tikanmaz aksine nemli ortam yaratmak lazım ben peteğin üzerine yarısı kesilmiş plastik şişe ile Su koyuyorum nemli ortam oluşturmak için yine de tıkanıyor buhar makinam vs yok bazen sıcak su kaynatıp buharinda bekliyoruz çünkü benimki de kuruyor boğazım burnum
Deleted5 pardon dogru diyorsun ben pek anlamiyorum sıcakdan oluyor iste
Yazargecerim nemsizliktendir canım bizde çok uğraşıyoruz
Yazargecerim nemsiz bi yerde buhar makinesi şart. O bile yetmiyor 10 15 tane alıp her köşeye koyasım var
- Düzenlendi
Annesivekizi benm görümcem bitane aldı çok fazla gelmiş ,sinüzitleri azdı bu seferde hergün baş ağrısıyla uyandı ,geri iade etti
Yazargecerim nemsiz kalıp kuruluktan tıkanıyordur. Peteklerin bulunduğu yerlere ağzı açik kapta su koyabilirsiniz veya Makinesi var onun ona da bakabilirsinuz. Bide soğana karanfil batırıp bebeğin 20 cm yakınına koyarsan odadaki mikrobu kırar burnuna iyi gelir. Limon üzerine kaya tuzu da koyup yapabilirsin
Nietzsche nem ölçer ile nem makinesi alıp makineyı kısık ayarda çalıştırırsanız çok güzel nemlenir fazlada olmaz hem
Annesi-bebesi o da öyle yaptı canım ölçer falan aldı da sevmedi yine
Yazargecerim klima ile ısınıyoruz bizde nem ölçer aldık ona bakarak buhar makinesi kullanıyoruz baya faydasını görüyoruz ben kendim bile farkediyorum aslında nem düşükse ben bile fena oluyorum bebekler nasıl rahatsız olmasın ki
Yazargecerim nerede oturuyorsun canım benim yaşadığım yerde fazla nemli sürekli havalandiriyorum evi başka çare yok
Nietzsche yaa çok ilginç normalde bi odanın neminin%50-55 arası olması lazım benimki sürekli çalıştığı halde 45i geçmiyo hala. Ankara’da yaşıyorum. Ama bende de sinüzit var dikkat edeyim bilmiyodum🌷
nem sinuzite iyi gelmiyor mu