Sanane_ Kızlar biz eşimle neredeyse 1 aydor birlikte değiliz kaynanamgille yaşıyoruz banyo yapmadan çekindiği için birlikteliğimiz olmuyor yaa erkek milleti isterki boşalsın rahatlasın şüphe de ediyorum
Nietzsche Sanane_ bizde kaynanama 1 günlük gitsek adam orda bile istiyor ,hatta daha istekli oluyor riskli olunca tatlı geliyor. Eşinizin başka bi problemi vardır belki işle ilgili falan
propofol Sanane_ en geç 3 günde bir. Banyo sadece sevişince mi alınıyor canım. Aynı evde yaşayan bunları önemsememeli. Evleri ayırma şansınız yok mu, çok zor böyle
Yansingeceler Sanane_ İlk evlendiğimde 11 ay kaynanam gille yaşadık hergün isterdi eşim hatta günde 2 kere olduğu olurdu. Banyo bahane bence sonuçta evlisiniz kim ne diyebilir hergün banyo yapsa
Sena95 Benim koca nerdeyse hergün istiyo kaynanamgille bende yaşadım ama ilişkimizde bi degişiklik olmadı yani kaynanangille yaşamak engel degil eşinle konuş bence normal degil 1 ay erkek milleti yani
Sanane_ Sena95 kaç sefer diyorum karı kocalığımız yok felan gülüyor ben yaklaşıyorum olmuyor anca kendisi yaklaşınca olacak bide doğumdan sonra kayganlaşmıyor zevk mi almıyor
propofol Sanane_ eşiniz cok ince düşünüyor. Annesi babası çocuk mu bilmiyor mu sanki. Umarım değişir fikirleri 🙋♀️
Panda igze0101 Aynen ya bizdede öyle eşim özellikle istiyo misafir geldiyinde yada başka bi yere gitdiyimizde🤭
Sanane_ propofol Aagg0207 Antisosyalmom Ysmncoo Alev12 Mickeymom Saolun kızlar dün gece kendisi geldi naz yapmama rağmen 😂😂😂😂🤭
Aagg0207 Sanane_ dogumdan sonra erkeklere birsey oluyor zaten kadini anne gibi goruyorlar daha cok istek bira azaliyor her erkekte boyle degildir tabi zamanla gecer bnce canim
Ysmncoo Sanane_ nerdeyse her aksam olmazsa iki gunde bir bazen sabh kalknca bide aksam 🤣 tabi smdi parmak kirik ama 2 gun gecti duramadi🙂
Mickeymom Sanane_ hicbir sorun yok sizi sevmiyor diye de dusunmeyin bence el ile yapmaya alıştırmıştır kendini kolayına geliyordur oyle o yüzden sesi çıkmıyordur i alışkanlığı biraktirmakda çok zor bisey