Ozlemy Mirr Amin inşALLAH, gerçektende öyle birde arayıp soruyorlar ya inan o an telefonu kırasım geliyo
SinemLinaAslanhan Deruss ilk kızımda ne yaşadıgımın hepsını unuttum ilk kez hamilelik yasıyor gibiyim 😂
SinemLinaAslanhan Ahh bilmiyodum ole bişey oldugunu keske bakıp alsaydım yarın ıse gıtmeden acaba sısenın uzerındekı barkod no bulabılırlermı baska yere gonderıyorlarmış cnku bılemedım ☺️
SinemLinaAslanhan Ozlemy ben sonucu aldım sonuc 05 yazıyo birim mıuml refanas 0-10 yazıyo pc duran kız yok dedı sonuc neee deılmıyımmm 😭
Ozlemy SinemLinaAslanhan 😏hakında hayırlısı canım bu ay nasip değilmiş demekten başka birşey gelmez elimizden
SinemLinaAslanhan Aynen öyle hayırlısıı ama ben hala kendımı hamılr hıssedıyorum bakalım adetımı beklıcem gelmezse yapcam yıne test 😂
Ozlemy SinemLinaAslanhan ben adet oldum bittim hâlâ bana soruyorlar bebek yokmu belki üstüne gördün, yaw arkadaş bu neki ultrason da veya kanda çıkmıyo, gerçi bende sanki var diye biliyorum ma yok ki 😊
SinemLinaAslanhan Bekleyip görcezz calısmalara devam kızıma kardeşş yapcam 🥰 ısteyen herkez devam etsin 😌