Siyahinci 4 yıllık evliyim eşimle birlikteyken hiç orgazm olmadım. Hep kandırdım eşimi rhatladım felAn dedim. Eliyle orgazm oluyorum ama içimdeyken olmuyor. Ve bu ara eliyle bile coook uzun süre sonra oluyorum. Ne yapmalıyım sizce yaa?
Happykidsci Siyahinci bende öyle valla ilişki de olmadım hiç bunu eşimde biliyor Eliyle yapar bazen hiç olmaz oldu derim bazen de bir süre yaptıktan sorna olur Neden böyle valla bende anlamadım
Panda Siyahinci Sen üste olmayı dene en çok kadınlar üstdeyken rahatça orgazm ola biliyolar.Bide ilişki sırasında aklına başka şeyler gelmesin yani o an-a odaklan🌸
Bonibon Siyahinci bende sizin gibiydim olamazdım oldum derdim farklı pozisyonlar deneyin mesela şimdi ben üstte çok rahat olabiliyorum
Siyahinci Happykidsci ben eşime söyleyemedim hic söyleyememde zaten . Ama neden böyle oluyor yaa cok garip
sporcuanne26 ayse07 iliskiden önce kucagina cik surtun opus atesli öpüş ama dillee falan sonra iliskiye gir ben oyle direk oluyorum
Gulhayat Siyahinci bence eşinizle paylaşın orgazm olamadığınızı . Kendi zevk aldığınız yerleri eşinize söyleyin ve ilişkideyken üstte olun en kolay üstte orgazm olunuyor . Kendinizi o ana odaklayın yine ilişkiden zevk almayacağım diye düşünerek ilişkiye girmeyin .
Kirmizisarap Siyahinci bende aynı dert. Yani odaklanma problemi yaşıyorum. O an sürekli başka şeyler geliyor aklıma hatta kuruyorum🤦