Annesivekizi asyaenn_34 5 gün kalmış zaten az daha dişini sıkamıyo muymuş. Lohusalığı geçtim daha rahim toparlanmadı yazık değil mi size. Kanamanız bittiyse 40 günü beklemek zorunda değilsiniz bu arada
bisadekahve asyaenn_34 normalde dinen kanamanız bittiyse abdestlenip normal halinize dönebilirsiniz bu eşinizle yakınlaşmakta dahil ama burda önemli olan sizin sağlığınız kanamanız varken zaten caiz değil ama şu an kanamanız yoksa lohusayım zaten diyip abdestsiz gezmeyin
Panda asyaenn_34 Benimde lohusalığımın bitmesine 8 gün var gelde anlat eşime tutduğu yerde yakalıyo beni😁Sabredemiyolar işte napcan oral yap bişeyler yap rahatlat adamı🤭
Nietzsche asyaenn_34 40 günü tamamlamaya çalış ,küserse küssün. Bu arada bu anlattığın birazda iyi . Burda 30 post gördük doğumdan sonra eşim yanaşmıyor yazan. 😊
kedicikkk asyaenn_34 ah canım aynı konudan şikayetçiyim bende benimde 5 gğnğm var bitmesine ama eşim baya istekli ben senden hiç bu kadar uzak kalmamıştım burnumda tütüyorsun die etrafımda dört dönüyo😂
Alminya9 Benimkide öyleydi kırk gün tepemden inmedi sevişmeyle falan boşaldı ama 40. Günün sabahı hadi tamam artık bitti demeye başladı 😂
ZRaporu asyaenn_34 benimki de iki doğumumda da rahat vermedi bana. Kanamam bitince 39. Günde en sonunda birlikte olmuştuk son doğumumda. Korunmaya dikkat et mutlaka ama şu an hamile kalmaya müsaitsin.
sirinhatun @asyaenn_34 benim 35. Günümde kanamam bitmişti 38. Dayanamayıp birlikte olmuştuk eşimle ama 39. Günümde de adet olmuştum. O zaman demiştik iyi ki olmuş bi 10 günde adet kanamam olmuştu
Cemrerana asyaenn_34 benim 36. Günde kanamam bitti abdest alıp birlikte olduk kanaman yoksa ol ama varsa çok yüksek ihtimalle enf falan yapıyor hemde günah yani azcık tutsun kendini
Nefedukaa asyaenn_34 benim kanamam 40 gün sürmedi ama biz bekledik kendi sağlığım icin. Hatta sonra spiral falan taktırdım 1 haftada öyle bekledim 2 ay bekledik yani sonra rahat rahat oldu