Nietzsche asyaenn_34 40 günü tamamlamaya çalış ,küserse küssün. Bu arada bu anlattığın birazda iyi . Burda 30 post gördük doğumdan sonra eşim yanaşmıyor yazan. 😊
kedicikkk asyaenn_34 ah canım aynı konudan şikayetçiyim bende benimde 5 gğnğm var bitmesine ama eşim baya istekli ben senden hiç bu kadar uzak kalmamıştım burnumda tütüyorsun die etrafımda dört dönüyo😂
Alminya9 Benimkide öyleydi kırk gün tepemden inmedi sevişmeyle falan boşaldı ama 40. Günün sabahı hadi tamam artık bitti demeye başladı 😂
ZRaporu asyaenn_34 benimki de iki doğumumda da rahat vermedi bana. Kanamam bitince 39. Günde en sonunda birlikte olmuştuk son doğumumda. Korunmaya dikkat et mutlaka ama şu an hamile kalmaya müsaitsin.
sirinhatun @asyaenn_34 benim 35. Günümde kanamam bitmişti 38. Dayanamayıp birlikte olmuştuk eşimle ama 39. Günümde de adet olmuştum. O zaman demiştik iyi ki olmuş bi 10 günde adet kanamam olmuştu
Cemrerana asyaenn_34 benim 36. Günde kanamam bitti abdest alıp birlikte olduk kanaman yoksa ol ama varsa çok yüksek ihtimalle enf falan yapıyor hemde günah yani azcık tutsun kendini
Nefedukaa asyaenn_34 benim kanamam 40 gün sürmedi ama biz bekledik kendi sağlığım icin. Hatta sonra spiral falan taktırdım 1 haftada öyle bekledim 2 ay bekledik yani sonra rahat rahat oldu