Cemrerana Kızlar benm 23 aylık bi oğlum var korunarak hamile kalmıştım daha önce şimdi ikinciyi istiyoruz nerdeyse 6 ay olacak olmuyor sezaryenden dolayımı acaba benm gibi isteyipte geç olan varmı yoksa dr a gidicem
Ortasekerlikahve Cemrerana sezeryanla alakalı değildir bence bende ilk hemen hamile kaldım 2.ye 10. Ayda hamile kalmıştım üstelik geri çekilmeye korundugimuz halde
lolipop1 Cemrerana sezaryenden 6 ay sonra hamile kaldım canm onunla ilgisi olduğunu düşünmüyorum yumurtlama günlerini tuttur ilişkiden sonra hemen kalkma
civciv07 Cemrerana canım sezeryanla alakali bı durum değildir yumurtlama zamanlarını takip et ve doktora görün istersen kist vs olabilir. Ve bu durumu hiçbir zaman kafana takma. Eğer kendine stres yaparsan bu durumdan yumurtalıkların etkilenecektir.
Cemrerana Ortasekerlikahve yani bende tahmim toparlansın diye bi buçuk yaşının geçmesini bekledim acaba bişeymi var diyodum hep düzenli adette oluyorum eşimdede bi sıkıntı yok bakalım nasip artık
Canemin_1 Cemrerana bir sıkıntı olduğunu düşünmüyorum canm kısmet meselesi artık olur inşallah vaktini bekliyo
sirinhatun Cemrerana vakti geldiğinde çok güzel bi şekilde olur canım kafana takmamaya çalış , bende hamile kalamamıştım ilk hamileliğimde keçiboynuzu özü içirdim eşime sürekli , bu arada sana özelden yazdım gördün mü
Cemrerana Deleted5 ya daha önce hep korunarak hamile kaldığım için bu sefer sağlama almıştım hep hap hemde eşim çekiliyodu
Deleted5 Cemrerana hap yumurtalıklari yavaşlatıyor cnm endişelenme olur ablaminki 1 yıl sürdü pes etme 😘
Teksasss Cemrerana hiç alakası yok oğlundan sonra 5 yıl olmadı kızıma hamile kaldım derken doğum yaptım kızım 7 aylık ve 3vaylik hamileyim nasip bu isler
lolipop1 Aze zorluğu elbette var risklerini falan doktor söyledi 5 aylık hamileyim İnsallah bir aksilik olmaz
Cemrerana deleted77 ayy inanmıyorum ne güzel yaa bende isterim çoğul gebelik rabbim sana bağışlasın evlatlarını 🤲😍