_Miniktirtilinannesi_ Siyahinci sizi bilmem ama bizim için heryer enteresan ve aksiyonluydu arabada piknik alanın da kendi evimizde eşimin is yerinde 😂😂😂
Dolunayy Siyahinci Orman da olmuştu 😂 arabada tavla oynuyorduk bir anda sevişirken bulduk kendimizi termosa da çay yapmıştık ona da o an tekme geldi zaar dökülmüştü çok üzülmüştüm çaysız kalınca öpüşürken gözüm bi yandan termosta takılı kalmıştı 😅
Bilinmeyennumara Allahim neler okuyorum bu gözler daha neler gorecek bu kulaklar daha neler duyacak. Biz evimizde tek basimizayken dahi salonda yapmaya utaniyoruz sadece yatagimizda edebiyle adabiyla usulüyle yapiyoruz millet neyse bisey demicem basarilar dilerim.
Kuskonmaz Bilinmeyennumara sen yan yan da hâline yan dünyadan bi habersin gitte çoluk cocuga hallenenleri kına
ZRaporu Siyahinci neresi değil ki 😅 sayayım o zaman en enteresanına sen karar ver. Orman, mağaza kabini, araba, cafe tuvaleti ay daha vardır kesin 😁😅
Panda ZRaporu 😁3cü 4cü katında oturacaqlar vardı orda yapıyoduk sondada görevli yakaladı bizi ay o an çok utanmışdım🤭asdfghjkı
Antisosyalmom ZRaporu yanlız değilsin kuzum 😂 tuvaletine girerdik önden ben arkadan eşim ay ne günlerdi ya 😂
Antisosyalmom ZRaporu ahahha bizde aynıyız canım 😂 yani bende istiyorum o günleri geri heyecanlı oluyordu cok ama zor artık 😂
ZRaporu Antisosyalmom çocukları birine kitleyip adamı da işten alıkoymam lazım ve bunlar çok zor artık çocuklar büyüyüp emekli olunca menapoza girmeden biraz çılgınlık yaparız 🤣