Kızlar kocamla ilişkiye daldık bir iki sat önce iki kere beni elle boşaltı kalktım banyoya gittim ilk önce silindim ama içimden beyaz bi ufak et gibi bir şey geldi ve biraz haraket etii bende onu ne oldunu anlamak için tolet kağıdınla pıt diye patladı acaba ney o 😟 korkuyorum yeni evliyimm hiç bi zaman evlenmeden öncede böyleydi hiç kendimi pis tutmam her akşam belden aşağımı yıkarım kocamla ilişkiye dalmasakta tecrubemde yok korkuyorum kimseyede soramam utanırım size sorayım dedim 😟

lolipop1 o dediğini araştırdım şimdi canım ama öyle bişey değil beyaz uzun çok uzun değil ufacık bişey haraket eti eşimle geri çekilme ile korunuyoruz

Ben ilk evlendiğimde hamile kalmıştım 6 haftalik falan di galiba ilişkiye girmiştik eşimle biraz hareket ettiğim için sanirim ilişkiden sonra tuvalete gitjm ic çamaşırını sizin söylediğiniz gibi ama hareket etmiyorum tabi bir et parçası vardi yada pıhtılaşma kan da diyebiliriz hastaneye gittiğimde düşük yaptığımı soyledi doktor kürtaja gerek kalmadığını soyledi kendiliğinden düşmüştü farkında olmadan hamile kalmış olabilirmisiniz sizde

gamzeli_ bilemedim resmini cek doktora goster en iyisini o bilir ayıp deyil resim çekmek doktorlar bazen diyo resmini çekseydin diye falan bana demişti

MorEflatun keşke cekseydim tolet kağındaydı zaten hem biz londrada yaşadığımız için ve şuan koronadan dolayı doktorumuz yok

gamzeli_ bende baktım akinti tarzi açıklanmış belkide akintin topaklasmis ne biliyim aklim ermedi pek hareket ediyor dedin ya 😅😅

Parazit miş şimdi öğrendim birileri kısır fln yapar dedi doğru mu 🥺🙏🏻

deleted77 tamam canım çok teşekkür ederim ama bazısı dedi vajinan kendi temizleyecek diye

Hareket ettiğine eminsen parazit, kurt tarzı bişeydir ihmal etme

gamzeli_ yani bende ön kısımda değil ama arka kısımdan bir ara kurt dökülüyordu hamilelkte hemde y