Dolunayy Cemrerana Valla biz iki gündür dışardan söylüyoruz çok iyi oluyor 😂 kızıma yemek yaptım sadece tarhana corbası ve sebzeli kıymalı erişte pilavı 😋
Cemrerana Dolunayy ben dışardan korkuyorum canım ya virüsten dolayı yoksa bizde sık sık fastfood yerdik öncedne
kedicikkk Lavinia canım bende yapamıyorum ama annem sağolsun kıymasını faln alıp veriyorum yapıyor buzluğuma atıyorum yiyeceğimiz zaman çıkartıp kızartıyorum
Cemrerana Lavinia yaa çok kolay bi iki yapmaya elin alışıyor bende YouTubedan izleyip yapmıştım ilk denememde tuttu zaten püf noktası uzun uzun yoğurucaksın ikinci yapışıma daha güzel doldurup kapattım
Dolunayy Annesivekizi Soğan sarımsak havuç kabak konservem vardı yazdan kalma domates biber salça niyetine onu kullanıyorum
Dolunayy Cemrerana Bende öyleyim normal de ama baktım eşim iş yerinde falan kendine sürekli söylüyor dedim banada söyle korkuyorum bende çok 😏
Momm2260 Sandal sefası tavuklu kaşarlı. Bulgur pilavı kırmıZi koz bıber salatası tursulu falan. Kuru cacık bıde🥰