kedicikkk Kızlar akşam menülerinizde neler var Ben kabak kavurucağım yanınada bulgur pilavı yeşillik mis 😊
aslicannn kedicikkk valla burdan gordum tavuk meyhane pilavi cacik yapicam yazinda fikir olsun hergun dusunmeyelim yemek isini😂
Cemrerana Htddd mercimek köftesi çok severim su böreğinin yanında bide sulu bi yemek yada çorba yaparsan akşama tamamdır
Mervoli Cemrerana instegramda Nefis yemek tarifleri var efso yemekler yapiliyo ben her akşam oradan bakıp yapiyom
Rouge Bugün de menümü yazmaya geldim🙋🏻♀️Akşama yayla corbası karısık bol domates soslu kızartma kardesime de kremalı mantarlı makarna yapıcam👩🏻🍳
Cemrerana Rouge ayy şu an sana gelmek istedim bayılırımm domates soslu kızartmaya 😍 bak şimdi aklımda yoktu yapcam akşama 🤣
kedicikkk Lavinia kız bi videoda görmğştüm salatalıkla falanda oyuyorlar ama ben hiç denemedm nasıl oluyo acaba
Lavinia lolipop1 oluyor mu peki canım valla heves ettim bu hafta yapicam😁 elime yuzume bulastirmam inşallah
Snowflake İstiridye mantarlı spagetti makarna barbunya kereviz yeşil salata🥗 şalgam suyu ayva tatlısı 😊
lolipop1 Lavinia gayette iyi oluyor püf noktası iyi yoğurmak canm YouTube de izle videoları herkes anasının karnından mi öğreniyor benm yılan kaynanam eliyle çok güzel incecik yapıyor