Cemrerana Ysmncoo kız benim kocam sadece et tavuk fast food yer hayatında meyve sebze yemiş adam değil yumurta peynir falan asla yemek cins cins 🤣
Mrs-cokbilmis Ciklet tiksinmem ne zaman oral yapsam ağzıma boşalır tabi benim çok hoşlandığımdan değil ama onun hoşuna gidiyor 💁🏻♀️
Nefedukaa 1 kere oral yaptım oda birkaç saniye sonra bıraktım miğdem almadı kokusu nasıl yahuu merak ettim 😅 herkes iğrenc demiş bir dahakine kokluycam 😅🤷🏼♀️
FirstLady Nefedukaa valla ben bi kere çaktırmadan koklamıştım ama bir şey anlamadım kokusuz galiba😂😂😂
deleted_4033 Ciklet Eşim ağzıma veya yüzüme boşalmaktan çok zevk alıyor bende seviyorum . Yutmadım hiç onun harici tiksinmiyorum . Tek problem gözüme gelince felaket kızarıyor bir gün geçmiyor kızarıklığı 🙈🙈🙈
Songul-lll deleted77 ben iğrenmiyorum🤣ama oral falan olmadı hiç yani üzerime boşalsa falan iğrenmiyorum. Elimle bizzat dokunduğum da oluyor 🤣🤦🏿♀️
FirstLady Nietzsche yok ya manyakmısınız neden tiksiniyorsunuz 😂 ben de asla ağzıma boşaltmam tabiki kendisi de izin vermez gerçi. Ama bazı günlerde regl olunca falan. Zorla öperim sevişiriz eliyle boşalsın diye. Ve o manzaraya bayılırım🤩🤩🤩😂😂😂😂😂😂
Nietzsche FirstLady valla zevkler işte 😂 hele koklayıp nasıl koku almadın anlamıyorum ,2 kilometre öteden duyulur o koku 😂sabah sabah midem bulandıı yine