Kızlar adetim 1-2 güne bitiyor bende libido tavan 😂 özel bölgesi açık bi takım aldım eşimi delirtecek neler yapabilirim neler söyleyebilirim bana biraz taktik verir misiniz ❤️😂

Panda canım her an doğurabilirim ben Bugün kontrolüm vardı bebeğin suyu aZalmış tansiyonum da bir tık fazla çıktı yarın tekrar gideceğim kontrole eşyalarımla

Olivetti Kendine dikkat et sağlıkla kucağına al inşAllah.Normalmi olcak yoksa sezeryanmı? Cinsiyyeti ne?

Panda kız canım .sezaryen olacak normal doğuma cesaretim kalmadı zaten büyük ihtimalle şu bir kaç günde kucağıma alacağım gibi gözüküyor.beni unutmayın giremezsem 😒😂

Olivetti Seni hiç unuturmuyuz.Sağ salim kucağına al inşAllah.Biraz toparlanıb yine geri gelirsin benim gibi yapıştım kaldım burda😄Başta biraz zor olucak amma alışıcaksın merak etme yavaş yavaş her şey yoluna giriyo😊

Olivetti inşallah sağlıkla kuçağına alırsın tatlım sezeryandanda korkma o kadar abarttıklsrı kadar kötü değil ben diyordum kalkamam yürüyemem ama hiçde öyleolmadı şimdi 41 günlük olduk bile 😊 çok güzel bi duyguymuş rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah 🥰

kedicikkk sezaryenden hiç korkmuyorum da bebek bakmaktan korkuyorum 🙂 nasıl zor mu bakmak . Birde daha 36 . Cı haftadayız 😒 kilosu falan biraz düşük olacak tedirginim nasıl bakacağız diye

Olivetti hiç korkma canım başta bi kaç gün zorlanıyorsun ama sonradan alışıyorsun ilk 3-4 gğn sütün gelmeye bilir şunu yap bunu yap diyenlere hiç aldırış etme zaten hastanede mama veriyorlar çıkanakadar bebeğin içmesi için sadece biberonla verme yeter bide sürekli emzirmeye çalışki sütğn cabuk gelsin sonrası zaten kolay oluyo bide sana bakanında olursa hemen ayağa kalkıyorsun ben 1 hafta olmamıştı ayaktaydım un kuymağını falan bilirmisiniz bide

Olivetti 2400 doğdu benimki sezaryenle, sezaryen kötüydü açıkcası çok dirayetli bi insan olmama rağmen kalkamadım yürüyemedim dört gün çektim ama dört günün sonrasında hiç bişey yok gibiydi ne ağrı kaldı ne sızı. Bebeğim minnacıktı ama iki haftaya öyle güzel toparlanıyor gözlerine inanamazsın 🙂 hakkınızda hayırlısı sağlıkla al kucağına 🌸

Koalaannesi yanıyorum söndürelim mi şarkısını son ses verip adamın karşısına geçiyorsun gerisini ona bırak 🤣🤣🤣

kedicikkk ya o emzirme olayı falan biraz beni irrite ediyor ama çocuk doğunca annelik hissi geliyor diyorlar inşallah benim ki hemen gelir 😂 bildiğimiz kuymak mı

Mrs-cokbilmis benim ki de ultrasonda 2300 çıktı Bugğn ama yanılma payı olacaktır dedi doktor bakalım . Ay kedi yavrusu gibi olacak. Bol bol besleriz artık 🙂 teşekkür ederim ❤️

Olivetti gelir gelir inşallah canım endişe etme bebeğini ilk higördüğün anda bütün dğnyan değişiyor tekrar görmek için sabırsızlanıyorsun 😊
                        Evet canım un su şekerle yapılan puding gibi oluyo eyer bilmiyorsanız yazım sana hergğn yapsınlar ılık ılık ye hem sütün oluyo hede içini temizliyo