Olivetti rica ederim canim 😊
Seks Sırasında... 🙈😂
Olivetti göğüs ucunuz kuçukse silikon goğüs uçlari alin eczaneden hem ucu büyütuyor hem bebek onunla daha rahat emiyor.ayni seyi yasadim cunku.bana cok iyi gelmisti.onunla emzirmeyi başarmistim.
Canım Olivetti bebeğin sağlıkla huzurla büyüsün inşallah.🥰 ilk yazışmalarını hatırlıyorum bebeğinle ilgili istemsizlik vardı sanki. Ama bebeğini sahiplendiğini sevincini okuyunca çok mutlu oldum.❤️❤️bol su tahin helva ve en önemlisi uyku sütü artırır en azından benim öyle olmuştu. Gogüs ucun küçükse o yüzden tutamıyor olabilir bebeğin. Onun içinde enjektörün uç kısmını komple kes. İçindeki çubuğuda kestiğin yerden tak tersten yanı. Sonra da gögüs ucunu çektir. Gögüs ucu çıkınca bebeğine ver hemen buda bende işe yaramıştı
Olivetti sağlıkla al kucağına hiç korkma benim kızım 2 573 grm doğdu bol bol emzirin kahverengi kısmını kopmle emzirin ağzına verin emzirin öyle ki göğüs ucu yara olmasın bol bol su için hoşaf rezene çayı hummana ezcanede var armut yiyin beslenmeye dikkat edin Inşallah rabbim yardım eder benimde geç geldi artması için araştırdım baya paça suyu da iyi gelir süt artırır çorba şerbet bunları yedim bulgur soğan bol açık çayda için emdikçe gelir
Olivetti annem hep derdi süt içince anında süt olur diye ve bol su tüketmek önemli diye biliyorum
Panda teşekkür ederim canım 😚 2450 gr doğdu. Beklediğimizden fazla çıktı kilosu 🙂 ilk günler biraz sarılık değeri yüksekti biraz kiloda kaybetti ama sabah doktora götürdük kilo almaya başlamış. Az az emiyor 5-6 dk emip uyuya kalıyor buna şükür bir kaç gün önceye kadar bu kadar Bİle emmiyordu hatta hiç emmediği günler oluyordu 🙂 ben iyiyim ağrım sızım cok azaldı ayaklandım hatta yatamıyorum sürekli yürümek dolaşmak bebeğe bakmak istiyorum 🙂
Olivetti Allah analı babalı büyütsün. Hayırlı evlat olsun 🙏 günde 3 lt su ve bol bol yeşillik. Kesinlikle artırıyor. Helva gibi tatlı seyler yemeyin ekstra kilo oluyor ve süte etkisi olmuyor
Sevinsevilin cok teşekkür ederim . Evet helva falan kilo dışında bir işe yaramıyor. Bol bol su içiyorum normalde de günde 3 litre su tüketirdim zaten
Olivetti süper 👏 o halde zorlanmazsiniz🥰 bolll sutleriniz olsun 💜