Olivetti ayyy okadar oldumu yaa hamileyim dediğin zamanları hatırladım bi an 🥺 rabbim sağ sağlim kucağına almayı nasil etsin haber ver bizede mutlaka nasıl geçti iyimiydi vs 🥰

Olivetti Güzel Allahım analı babalı sağlıcakla büyütsün ☺️Bundan sonra hayatınız çok değişecek benden söylemesi sabahları gözünüzü onla açıp onun size gülümsemesi dünyalara bedel olacak çok güzeller😍

Olivetti
      Yaa birde post açmıştın, istenmeyen bebek diye bir şeydi tam hatırlamadım 😅 vakit nasıl geçtise bak şimdi kucağında 🥰 Analı babalı büyüsün,
      Umarım çok çok mutlu olursun İnşaAllah bebişinle 🥰

Olivetti gözünüz aydın allah analı babalı büyütsün inşallah hayırlı bir evlat olsun 🙈

Olivetti Sevmek ne kelime onu görünce bile için ericek iyi ki doğurmuşum diceksin🤩😍

Panda iyi ki doğurmuşum 🙂 geçen cuma doğum yaptım canım. Kucağıma sağlıklı bir şekilde aldım bebeğimi. Alışmaya çalışıyoruz birbirimize 🙂

Olivetti canım bulgur maydonoz tahin helvası çiğ köfte kuymak çok güzel süt yapıyor yani bende öyle oldu

kedicikkk 1 haftadır 1 kilo tahin helvası yemişimdir gelen geçen ağzıma helva sokuşturuyor 🙂aslında sütüm var ama memeyi tutmuyor bebeğim o yüzden kesilecek diye korkuyorum

Olivetti kayısı kompostosu, bulgur ama bulgur yerken kimyon kat gaz yapar yoksa bebeğe, bol su, helva , dereotu aklıma gelenlere 😊 saglicakla büyüt bebeğini

Olivetti bide geçen gün diyetisyenden öğrendiğim tarifi size vereyim yapın bana etkisi oldu 😊 komposto tarifi : biraz kuru üzüm, biraz siyah üzüm, biraz incir, biraz kayisi, 1 tane çubuk tarçın, 1 tane orta boy ayva , 1 tane orta boy elma ve 1 tane armut bunları dilim dilim kesip uzerine suyu ekleyip kaynatıyorsun ister potasini ayır sadece suyunu iç ister hepsini blender yap iç günde 3 bardak içiyorum faydası olur inşallah sanada 😊