Koalaannesi aldığın ürünün fotoğrafını atar mısın belki bizede lazım olur 😂
Seks Sırasında... 🙈😂
- Düzenlendi
Ecenaz https://hizliresim.com/3R2nTq bu canım🔥😂 rengi böyle değil ama bordo
Olivetti Güzel Allahım analı babalı sağlıcakla büyütsün ☺️Bundan sonra hayatınız çok değişecek benden söylemesi sabahları gözünüzü onla açıp onun size gülümsemesi dünyalara bedel olacak çok güzeller😍
Koalaannesi
İsimi nedir aldığınız geceliğin?
LoveMe yukarıda paylaştım canım bakabilirsin 🤗
Olivetti gözünüz aydın allah analı babalı büyütsün inşallah hayırlı bir evlat olsun 🙈
Olivetti kayısı kompostosu, bulgur ama bulgur yerken kimyon kat gaz yapar yoksa bebeğe, bol su, helva , dereotu aklıma gelenlere 😊 saglicakla büyüt bebeğini
Olivetti ayakta emzirmeye çalış canım öyle dene 😊
Kahvelidondurma sağol canım ☺️ Hepsini yiyorum 🙂
Kahvelidondurma amuda kalkarak denemediğim kaldı sadece 🙂 emme refleksi çok zayıf emzik alsam güçlenir mi acaba
- Düzenlendi
Olivetti bide geçen gün diyetisyenden öğrendiğim tarifi size vereyim yapın bana etkisi oldu 😊 komposto tarifi : biraz kuru üzüm, biraz siyah üzüm, biraz incir, biraz kayisi, 1 tane çubuk tarçın, 1 tane orta boy ayva , 1 tane orta boy elma ve 1 tane armut bunları dilim dilim kesip uzerine suyu ekleyip kaynatıyorsun ister potasini ayır sadece suyunu iç ister hepsini blender yap iç günde 3 bardak içiyorum faydası olur inşallah sanada 😊
Kahvelidondurma erik kuru üzüm elma falan karıştırıp komposto yaptı annem bunu da deneyelim bakalım sağol canım ☺️
Olivetti bazı bebeklerde ilerde meme reddi yapabiliyor 😊 bnce güçlenir siz bol bol emzirin 😊