Canemin_1 Ase gezmenin, yemenin, içmenin ,Sex zirvesine çıkın sonra çocuk yapın, ama arayi da pek açmayın
Mirayimmm Ase 4. Yılımıza gircez çok şükür çok çok mutluyuz ilişkinize üçüncü kişileri asla karışma kötü bişey olduğunda tartistiginizda Kendi annen dahi olsa asla kimseyle paylasma sorduklarında iyiyiz çok şükür de geç evliliğin ilk aylarında kedi köpek gibi olabilirsiniz sürekli tartışabilirsiniz bu çok normal aynı evin içine girince alışma süreci oluyor biz ilk 6 ay deli gibi tartışirdik sebebini sorsan valla bilmiyorum 😃 gözün korkmasın sonrasında herşey çok güzel oluyor 2 yıl SONRA çocuk yapmak çok ideal tatile gidin gezin tozun eğlenin 2 yıl yeterli bı süre bence hem evliliğin oturması için de 2 yıl lazım diye düşünüyorum ona hizmetçi gibi davranma kendi ihtiyacını kendi karşılayacak gibi alıştır ki hep öyle devam etsin örneğin mutfağa gittiğinde hayatım bişey ister misin diyecek kıvama getir herşeyi sen götürme ayağına yani sonradan değiştirmen zor olur . Bide kavga ettiğiniz zaman o ateşse sen şu sen ateşsen o su olsun uzaklaşsin biriniz ortamdan o zmaan kavga büyümüyor . ve en önemli tavsiyem ASLA YATAK AYIRMAYİN BİR GUN BİLE AYRİ UYUMAYİN NE KADAR BÜYÜK KAVGA EDERSENİZ EDİN HEP AYNI YATAKTA UYUYUN . şimdiden çok çok çok mutlu olun inşallah .uzun oldu umarım okumussundur canım sevgiler🤗
Ase Yaş oldu 24 bnden küçükler evlendi mecbur. Evlenme yaşım gelmiş ya ama evlenme diorsunuz napacam😂
Canemin_1 Seleniko olmasi gereken böyle demi 😅 ben 2 yıllık evliyim oğlum 13 aylık 😱🤭 biraz erken oldu ama hayırlısı
Kalpkalbe Benim icin de güzel bir post olmus 🤓 bu yaz dügünüm olacak inshaallah 23 yasindayim Bende etrafimdaki bütün evlenmis kisilere bu soruyu soruyorum 😆 yüzde 95 i evliligi kötülüyor “evlen görürsün” falan filan ama o yüzde 5 i cok umut oluyor 😍
Kalpkalbe Ase yok vallah ben evlencem seviyorummmm bence birbiriki seven iki kisi insan evlilik en güzel sey ya
Mirayimmm Kalpkalbe inşallah kuzum eşin olacak insanın merhametli olmasına çok dikkat et çünkü merhametliyse herşey bi şekilde yoluna giriyor asla kiyamıyor sana
Kalpkalbe Ase resmi ve dinen evlendik zaten bu yaz da dügün olcak insallah tabi bu Pandemide nasil dügün olursa