• +18
  • 🌟🌟🌟🌟Evlilik diyarına gelecekler 🌟🌟🌟🌟

Eveeet haydariye ablanız geldiii evlilik dıyarına geleceklere sesleniyorum gelmeyin anam babam gelmeyin bacılarım gardaşlarım bu diyar öyle sürekli sevişecez mutfakta kocişkonun gömleğiyle seksi seksi domates doğrayıp tezgah üstünde sizi şappur şuppur Yarabbi Şükür yapacak bi diyar değil bunu bilin 😌 kah üzüleceksiniz kah güleceksiniz kah azgınlıktan duvara tırmanacaksınız şanslıysanız kocanız yalar yutar sizi nirvanaya çıkartııır ama ben gibi kocanız bir ayıysa kendi pipisi indimş herşeyi bırakıyosa elizabete devam 😌 bunları bilin öyle gelin. Yok çamaşırı ütüsü elektirik faturası bunlara girmem ben konum sınırlarım bellidir sorusu olan varsa yazsın detay veririm danışmanlık ücretsiz 🌚🌚🌚

security deme deme demee nişanlıyım ben deme😂😂zaten amcam(üvey) bikaç gündür burda kardeslerim babam var ben bakıyorm herseyle ilgileniyorm bide yaranamıyorm adam bana cok kötü davranıyo annemde türkiyeye gitti dedem ameliyat olucak diye amcam yüzünden evliligi tekrr tekrar düsündüm erkeklerden sogudum gercekten böyle adamlarla cok zor cok nişanlıma diyorm böyle böyle olma diye😂

Rouge kız eskiyle şimdiki erkekler birmi korkma sana abla tavsiyesi kocanın karnını tok yumurtasını boş tut gerisi hallolur öpüyorum anamm 😌🌟

Mavisim20 anam bu minnoşlar çok p*rno izliyo sanıyolar hep şak şak 😁😁

security 😂😂dogru bu lafını asla unutmicam teşekkür ederim 🌸

security ahahahahut cinsellik hariç gerisi ben 😂 evlenmeyin kızlar. Çalışın bir erkeğe muhtaç olmayın. Arabanızı, evinizi alın bu hayatın tadını çıkarın.

security neyse ki anlattıklarınin yanından bile geçmiyorm😂😂 elbette bekarlık sultanlık ama şimdi erkegimin de hakkını yemiym temizlik çamaşır bulaşık Allah’ın emri evimize de emegimz sinsin biraz haftasonu eşim erkenden uyandirir sonra birlikte güzel bi duş alır sabah güzel bı kahvaltı hazırlar çık gez hava al ikindi eve gelir ben kızımla ilgilenirm o mutfakta yemeğimizi yapar yeriz çayımızı içeriz gece birliktelik olur birbirimizi rahatlatr ve günü sonlarız😂 Allah’ım herkese nasip et