Senanur-35 wayy çok manidar bi gecede olmuş😁 benimde 23 yaş doğum günümde olmuştu🙈
Cinsel Birliktelikk🤨❓
26 yaş eşimle 😂
Tweetyy valla o zamanlar çok heyecanlıydı 3 yıl öyle takıldık korku heyecan değişik his şimdi hiç öyle olmuyor 😂😂ama evlendikten sonra olmasını isterdim aslında
Koalaannesi yaaa evet bizde 3 yıl korku,heyecan yasadık her ilişkimizde. Ve dediğiniz gibi evlilikte öyle olmuyor malesef insan özlüyor o heyecan dolu günleri🔥🥲
Tweetyy hediyen anlamlı olmuş o zaman 😁
Senanur-35 buna sesli güldümmm😂🤪
Tweetyy kesinlikle çok özlüyorum 10 yıldır beraberiz eşimle 9 yıldır seks hayatımız var bebiş olunca çok koptuk ben yorgun o yorgun olmuyor yani pek canlandırmak için uğraşıyorum ama tadı yok bazen düşünüyorum arabada falan yapmayı ama o bişey demediği için teklif edemiyorum 🙈😂
Koalaannesi ne yalan söyleyim bende özlüyorum😔 çocuk olduktan sonra bende epey yoruluyorum eşimde işi gereği yoruluyor ve aramızada baya bi soğukluk girdi bende canlandırayım diyorum ama ondan bi atak göremediğim için vazgeçiyorumm😬😒
17 yaşıma girdiğim gün düğün günümdü aynı zamanda dogum günümdü eşimle oldu 😍😍😍
Tweetyy umarım eskisi kadar olmasa da renklenir canım seks hayatımız 😂
Koalaannesi ahhh inşallahhh ya🙈🙏🏻
Momm2260 nefsine hayran kaldım 😊😂😅
Kahvelidondurma helal olsun 😊😅
Delimiyimneyim64 Sağol canım 🤗evlendigimde yaşadım pişman miyim dersen değilim bir kere direkten döndük evlenmeden önce olmadı 😂😂
Tweetyy 2️⃣3️⃣🌙