Tweetyy valla o zamanlar çok heyecanlıydı 3 yıl öyle takıldık korku heyecan değişik his şimdi hiç öyle olmuyor 😂😂ama evlendikten sonra olmasını isterdim aslında

Koalaannesi yaaa evet bizde 3 yıl korku,heyecan yasadık her ilişkimizde. Ve dediğiniz gibi evlilikte öyle olmuyor malesef insan özlüyor o heyecan dolu günleri🔥🥲

Tweetyy kesinlikle çok özlüyorum 10 yıldır beraberiz eşimle 9 yıldır seks hayatımız var bebiş olunca çok koptuk ben yorgun o yorgun olmuyor yani pek canlandırmak için uğraşıyorum ama tadı yok bazen düşünüyorum arabada falan yapmayı ama o bişey demediği için teklif edemiyorum 🙈😂

Koalaannesi ne yalan söyleyim bende özlüyorum😔 çocuk olduktan sonra bende epey yoruluyorum eşimde işi gereği yoruluyor ve aramızada baya bi soğukluk girdi bende canlandırayım diyorum ama ondan bi atak göremediğim için vazgeçiyorumm😬😒

17 yaşıma girdiğim gün düğün günümdü aynı zamanda dogum günümdü eşimle oldu 😍😍😍

Tweetyy eşimle sevgiliyken yaşadım 21 yaşımdayken. Suan 28 yaşındayım 2 senelik evliyiz 😂 8 bucuk aylık kızımız var 😂