Evet bayanlar benimde merak ettiğim bir konu var forumda yeniyim, baktım burda herkes açık açık her şeyini konuşabiliyor bende anlatıp içimi dökmek istiyorum hemde varsa sizden de anlatmanızı benim ki gibi aklınıza getirip dillendiremediğiniz var mı cidden merak ediyorum, hepimiz biliyoruz kadına yapılan tacizleri daha da ilerisi tecavüzleri… Daha önce başına gelen var mı varsa nasıl oldu? Sustunuz mu içinize mi attınız yoksa dillendirdiniz mi?
Ben sorduğuma göre ben yanıtlayayım…
Daha okula bile gitmiyordum o kadar küçüktüm böyle bir şeyle karşılaştığımda babamın kuzeni vardı benden iki yaş büyük sexle alakalı her şeyi mahallesindeki arkadaşlarından öğrenip gelip benim üzerimde uygulamaya çalışıyordu bana da anlatıyordu duyduklarını ne olduğunu bile bilmiyordum daha kendi bile şeyi kalkacak kadar yoktu çok tuhaf bi çocuktu ilgimi çekiyordu ne dese yapıyordum öpüşmeler elleşmeler.. zihnimden atamıyorum. Bu bi yaz tatili boyunca devam etmişti bizim orada yazlıkları vardı sonra kendi ilçelerine geçmişlerdi kurtulmuştum bi şekilde ilerleyen dönemde okula felan başladım daha kimse sex hakkında hiç bir şey bilmezken ben tüm konuya hakimdim resmen erkeklerden tiksiniyordum sürekli onlarla kavga halindeydim üniversite bitene kadar hiç sevgilim olmadı düşünün o kadar uzaktım. Bu arada o akrabamız olacak çocuklada her haftasonu karşılaşıyorduk ama o anları hiç yaşanmamış gibi kapatmıştık bi anda nasıl yaptık onuda bilmiyorum hala daha karşılaşıyoruz gördüğümde direkt gözümde canlanıyor ve o ekran kapanmıyor zihnimden, evlendim çoluk çocuk sahibi oldum ama benim için travmaya dönüştü.. düşünün tecavüz bile denmiyor adına ama benim bütün beynimi skmş resmen. Daha beterini eminim yaşayan vardır.. bu gün aklıma geldi benimde kızlarım var onları nasıl koruyacağım diye iç geçirdim zaten bu devirde sokağa bile çıksa kadın suçlu erkeğe hala bir şey olmuyor. Kızlarınıza göz kulak olun keşke annem sokakta oynarken eve çağırmak yerine ortada yokken nerde bu kız deyip beni arasaymış peşimi bırakmasaymış diyorum. Onunda suçu yok ama neyse öyle işte kimseye anlatamamıştım hayatım boyunca buraya yazmak iyi gelir diye düşündüm sizden de yorum bekliyorum 📩 uzun oldu kusura bakmayın