Ben de çok net değil ama galiba 7 8 yaşlarındaydım 1 değil iki kişi tarafindan tacize uğradım birtanesi komsumuzdu bayram ustuydu karısı annemi çağırmış gel beraber baklava yapalım bayrama demiş ben annem babam gittik babamla adam bir odada ben annem kadın bir odada adam bana seslendi gel bakiyim kız gibi bize çay koy dedi bende bardakları alıp mutfağa gittim bir anda arkamdan geldi memelerimi elledi ben hemen annemin yanına kaçtım biraz sonra yine seslendi bende gitmek istemedim annemde kızdı kalk kız tembel saygısızlık etme dedi zorla gönderdi gene geldi arkamdan bu defa yüzünden tuttu dudagimdan öptü ben hemen gittim annemin kulağına söyledim annem şok oldu otur burdan sakin kalkma dedi babana bisey söyleme sakin katil olir dedi kendide bişey demedi şimdi hatırlıyorum da neden acaba diyorum anneme şimdi anlatsan belki unutmuştur bile. İkincide mahallemizin bir bakkali vardı ama çok yaşlı bir adamdı Sabri amca derdik hepimiz birgün tebeşir almak için gittim bana dedi su arka rafta bende gittim uzanmaya çalışıyorum boyum yetmiyor dur ben alıyım deyip arkamdan sanki yardım ediyormuş gibi yaptı ve şeyini kıçıma dayadı eliylede mememi elledi bu defa anneme soyleyememistim🤷 anlatırken aklıma geldi 2 defa da lise çağlarında otobusde tacize uğramıştım🥺🤦 çok fazla travmam var☹️