Kızlar benim hikayem taa 14 yaşıma uzanıyor. Cahillik dönemimde konuştuğum Bi çocuk vardı. Benden yaşça büyüktü. Bigün sahil kenarında kış olduğu için kimse yoktu bu dokunmak istedi. Karşı koydum fakat durduramadım aklım da ermiyor. Yani kızlık ne o bişey yaparsa ne olur bilmiyordum. Neyse bu zorla parmağını soktu baya ileriye ama canım acıdı ittim bunu. Eve geldiğimde iç çamaşırımda kan vardı hastalandım sandım. Ona söyleyince ben seni kadın yaptım dedi. Anlayamadım cidden kızlık ne kadınlık ne bilmiyordum daha. Size saçma gelebilir ama bilmiyordum. Neyse ben ayrıldım tabi onunla. Aileme söylemezdim öldürürlerdi beni. 22 yaşıma kadar hep ağladım evlenemem ben diye. Hayatım bitti dedim kendi kendime. Ta ki eşimle tanışana kadar. Sevgili olacağımız zaman ben herşeyi anlattım eşime. Gideceksen şimdi git alıştırma kendine dedim. O da namus 2 bacak arasında değil benim için önemli olan benden sonrası dedi. Allah ondan bin kere razı olsun bikere bile konusunu açmadı. 5 yıl bitti evliliğimizde. 1 buçuk yaşında da oğlumuz var. O benim hayattaki şansım. O benim iyikim. ❤️
Geçmişi umursamayan can kocam
Ase terketti. Amacı oymuş zaten şerefsizin tekiymiş. Yıllar sonra tekrar çıktı karşıma. Ne yapıcam ben senin yüzünden hayatım karardı dedim. Kadın oldun işte ben sana iyilik yaptım dedi. Kullanmaya çalıştı beni. Müsaade etmeyince de defolu gitti. İyiki gitmiş.
Canemin_1 hemde önde gideniydi. Yüzü gözümün önünden gitmiyor pisliğin.
Tweetyy benim gibi yüzlerce çocuk var eminim. İntihara da kalkıştım ama arkadaşım kurtardı. Olmadı ölemedim. Yaşayamadım da taki eşimle tanışana kadar. Hepsini unutturdu bana. Hayal bile edemeyeceğim kadar çok sevdi beni. Hiçbir zaman dile getirmedi eksikliğimi. 5 yılda hatta 1 sene de sevgili kaldık 6 yılda bir kere bile açmadı konusunu. Allahm onu benden almasın hep böyle kalsın inşallah.
Nietzsche öyle görüyorlar bu ülkede maalesef. Ben şanslıyım. Umarım kimse bu kötü durumu yaşamaz
papatyamm gerçekten böyle şanslı 100 kişiden 10 kişiyiz benimde başıma böylr bişey geldi ve allahım razı olsun kocam 3.5 senedir daha bir kez bile konusunu açmadı başıma kalkmadı hatta ben anlattığımda bana dediği herşey o değil sadece bi kan damlası için seni asla bırakmam ben seninle mutluyum senin o gğzel kalbini sevdim onun için evleniyorum dedi allahım başımızdan eksik etmesin inşallah böylr merhametli gğzel kalbi adamları 😊
papatyamm bende seninle benzer şeyi yaşadım canım ama eşim çok şükür çok sevgi dolu çok anlayışlı biri şansıma 😍 biz bence dürüst olduğumuz için onların sevgisini kazandık
Nietzsche doğru söylüyorsun
kedicikkk amin gerçekten onlar iyiki var iyiki karşımıza çıktılar
Canemin_1 kötüler yaşıyor iyiler ölüyor malesef
Delimiyimneyim64 belki de. Ama zaten nasıl saklanır ki bu evlenince zaten öğrenecek. Özel gününü rezil etmeye gerek yok en başından söyleyip kabulleniyorsa devam etsin etmiyorsa etmesin mantığında baktım ben hep