Kızlar benim hikayem taa 14 yaşıma uzanıyor. Cahillik dönemimde konuştuğum Bi çocuk vardı. Benden yaşça büyüktü. Bigün sahil kenarında kış olduğu için kimse yoktu bu dokunmak istedi. Karşı koydum fakat durduramadım aklım da ermiyor. Yani kızlık ne o bişey yaparsa ne olur bilmiyordum. Neyse bu zorla parmağını soktu baya ileriye ama canım acıdı ittim bunu. Eve geldiğimde iç çamaşırımda kan vardı hastalandım sandım. Ona söyleyince ben seni kadın yaptım dedi. Anlayamadım cidden kızlık ne kadınlık ne bilmiyordum daha. Size saçma gelebilir ama bilmiyordum. Neyse ben ayrıldım tabi onunla. Aileme söylemezdim öldürürlerdi beni. 22 yaşıma kadar hep ağladım evlenemem ben diye. Hayatım bitti dedim kendi kendime. Ta ki eşimle tanışana kadar. Sevgili olacağımız zaman ben herşeyi anlattım eşime. Gideceksen şimdi git alıştırma kendine dedim. O da namus 2 bacak arasında değil benim için önemli olan benden sonrası dedi. Allah ondan bin kere razı olsun bikere bile konusunu açmadı. 5 yıl bitti evliliğimizde. 1 buçuk yaşında da oğlumuz var. O benim hayattaki şansım. O benim iyikim. ❤️