Ecemsss Cemrerana ben Rizeliyim eşimde oflu bana diyor ki sende artık of cumhuriyeti vatandaşısın rizeli olduğumu kabul etmiyor 😩😌
Cemrerana Ecemsss biz pek sevmeyiz rizelileri 😜 şaka bi yana bende eşimde ofluyuz neresinden acaba eşin biz yukarı makiliyiz
saripapatya Ecemsss benim eşimde oflu 😂 ama yani esim oflu diye bende oflu degilkm.hoş cok sacma bir düsünce hep tartisiriz bu konuyu 😂😂😂 hayirdir yani anam babam oflu da benimmi haberim yok kocam oflu diye ne alaka oflu olmam 😂😂😂😂
Esgur Ozlemayaz evet eşimde kendi aracıyla yapacak çalışma saatleri falanda iyimi boş vakti ne kadar oluyor acaba birde src ve piskoteknik dışında birşey gereklimi
Ozlemayaz Esgur semtine göre gunluk ciktigi kargo sayisina gore degisiyor.sadece sabah 6 da gidiyor sabit.bazen öglen isi bitiyor bazen aksam 7 8 de bitiyor.kampanya gunlerinde pazar gunleri de calisiyor.siz hangi ildesiniz
Esgur Ozlemayaz teşekkür ederim cevapladığınız için birde aracın 6 yaşını geçmemiş olması lazımmış sanırım. İstanbuldayız biz
Canemin_1 Sbn_1993 gazinatep te oturuyoruz canm baklavanın içine konan fıstık var ya onları alıp satıyor tarlalarımız var