Shnsibel Eşiniz oto yıkamaci mi ben size bı soru sorsam olur mu cevaplarsanız sevinirim. Benim eşim de oto yıkama açmak istiyo. Ama kafası çok karışık. Kimi zarar edersin diyo, kimi çok iyi kazanırsın diyo. Kazancı nasıl. Zarar edecek bı durum var mı. Biraz bilgi verir misiniz🙏

Rengarenk kardeşim açmıştı devretti bence başka işi varsa riske girip yapılacak bişey değil

Rengarenk Valla canım açacağı yer işlek bi yer olması önemli benim eşim sanayi de işleri iyi oluyo çok şükür sadece kışın pek olmaz ama yazın kazandığı da yeter bize zaten iki üç ay biraz durgun olur kardan dolayı falan bide tek açmasın güvendiği biriyle ortak olarak açarsa daha iyi olur

Sibelshn ortak olmasi kötü olmaz mi tek başına daha iyi kazamaz mi, sizin esniz ortakla mi yapıyor

Rengarenk Tek başına zor olur canım benim eşim ortağıyla beraber yapıyor

9 gün sonra

Ecemsss benim eşimde oflu 😂 ama yani esim oflu diye bende oflu degilkm.hoş cok sacma bir düsünce hep tartisiriz bu konuyu 😂😂😂 hayirdir yani anam babam oflu da benimmi haberim yok kocam oflu diye ne alaka oflu olmam 😂😂😂😂