• +18
  • Aşırı cinsel istekliliği

Kizlar merhaba yeni katildim buraya bi sorum olucak size. Esimle surekli birlikte olmak istiyorum. Oda hayir demiyo cok anlayisli bu konuda gunde 3 bazen 5 kez birlikte oluyoruz. Ama ileride bi sorun yasarmiyiz isteksizlik olur mu cok korkuyorum fikirlerinize ihtiyacim var

Alev18 hızlı yaşa genç öl diye birşey var bence ilerde sıkılabilirsiniz ama libidonuzun seviyesine bağlı kandan bakıyorlar diye biliyorum artık tıp ilerledi baktırırsanız sorun olmaz

Birşey olmaz neden sıkılcaksınız aranızdakı bağlılık daha cok artar arada bır fantazılerı degıstır sadece😊

Alev18 ahhh ahhh keşke bizim kocalarda o kadar istese,bence Allah size böyle bir nimet vermiş şikayet etmeyin tadını çıkarın,sizin yerinizde olmak isteyen çok insan var.

Nasıl değişik şeyler izliyorsunuz bıze de söyleyin😊

Alev18 oh ne şanslısın be sen.madem eşin de anlayışlı ver çoşkuyu her akşam dans 💃ileri de hiç bir sorun olmaz emin ol daha güzel olur hatta herşey. Allah sana da eşine de güç kuvvet versin her daim.

Ahhahah tesekkur ederim kizlar herkese boyle nasip olmaz😅😅😅

Alev18 😀😀 aynen aynen. Yemek öğününden fazla "çük" (kibarca) öğünü yemek herkese nasip olmaz . Sen yola devam.ileri de Benzin bitince takviyelerle yine devam.kesmek yok. 👏

Alev18 kız ne dalgası. Aaa. hayattaki en güzel şeylerin başında gelen bir konu için neden dalga geçeyim.

Alev18 bu iyi bisey aslinda ama günde 3 yada 5 defa birlikte olabilecek fırsatı bulmanizda güzel benim 4.5aylik kızım var hani olmadan öncede haftada 2 kez hadi 3 kez birlikte olurduk illa yorgun olduğu olurdu benim uykum olurdu falan bilmiyorum yani hergun bu ne enerji birdw yikanmasi var ayri dert😁 ama soğukluk olacaginida sanmıyorum bagliliginiz artar