• +18
  • Ateşli geceler

Bonibon 2 yaşında ki oğlum sürekli uyandı ne ateşi ne gecesi 😂😂 Eşim sesinden içeri kaçtı bense şimdi uykusuzluktan ölceem 😒

Guncelanne ah bacım zor bir gece olmuş benim kızda aynen öyle oldu bende çocuğu alıp içeri geçtim

Bonibon bizde 3 e kadar oğlumuzu uyutmaya çalıştık ,sonra yattık😂 uyumak bi lüks

Bonibon biz bişey yapamadık çünkü kayonvalidemler bizde kaldılar 🙄 ama eşim mutfakta falan gelip gidip sürtündü durdu ama karşılık göremedi😂

boncuk kız keşke bi demlik bitmesini brkleseydin dğn baya ateşliymişsiniz siz allah yardımcın olsun buğünde devam eder belki eşin dğn doyamamışsa😂

kedicikkk 😀 ben aşırı rahatsız olur hemen duşa koşarım korunmadığımız için oradaki o cır cır kayganlık hissi ve kokusu çok rahatsız ediyor beni.. Eşim sabah duşa girdi boş girmesem mi diyo akşamdan kalmasın boş değilsin dedim valla ona kalsa sabah da üçlerdi ama yok istemedim 😀

boncuk valla canım sen yinrde bu gecede hazırlıklı ol kız aklıma bişey takıldı 3 posta yaptık dedinde saat kaçda başladınız kız ilk akşamdanmı başladınız kız 😂

kedicikkk orası öyle zaten bu gece de öyle geçecek belli kurtuluşum yok😀 23.30 du başladık 02.00 da son duşa girdim 😅🙈

Nesrinn25 ayy çok zor öyle valla gerçekten ben alıştığım için bir iki gün istemezse tuhaf hissediyorum Allahım şu kocalara bir azgınlık ver karılarını boş bırakmasınlar yarabbimmmm🤣🤣🤣

boncuk aynn valla bende 3 gğn istemezse sana ne oldu diyom fındık fıstık çeviz falan getirıyom hemen bi ateşlenmr olsun die oda anlıyor zaten dio gene istiyon ha diyo 😂