Fal bakan gerçekten anlayan var mı kızlar 🙂😊
Fal 😉
Pembedusler hane içinde huzur bozan bişey var bi grup insan en çokta seni üzüyor büyük ihtimalle eşinin tarafından birileri orta kilolu kapalı bi kadın var gözleri felfecir okuyor çok fena o kim bilmem hanede bi devlet kapısı var borç durumu olabilir kağıtlar var üst üste yığılmış maddi rahatlama uzun bi süre alacak içinde bulunduğun bi sıkıntıdan çok yakında rahata çıkıyosun bi rahatsızlığın varmı hastane yatağı var senin için senin kanından birininde yakın zamanda bi operasyon geçirecek ameliyat gibi bu arada bi kadın var sırtı dönük çok dert etmişsin bunu eşinle alakalı olabilir geçmişle ilgilede olabilir o yüzden de yakın zamanda bi patlak veriyor aynı kişi
Pembedusler bu arada dertleştiğin sırrını verdiğin kişiye dikkat et elinde kazma kuyu kazıcak büyük olay çıkacak herşeyini uzun uzun anlattığın biri bu
Cemrerana bana da bakar mısın lütfen ama ben resim atmayı Bilmiyorum
Survivor12 valla kuzum bende nasıl resim atılır bilmiyorum o atan arkadaş yazsın sana nasıl atıldığını atarsın bakarım maksat muhabbet olsun pek bakmıyorum kimseye normalde bi baktığımda ölümlü bişey görsüm akşamına çıkınca tövbe etmiştim 😬
Cemrerana bana da bakar mısın cemre resim atsam
ZeynepSare9485 atın kızlar müsait oldukça bakarım
Cemrerana fala inanma falsız kalma demişler 😀
Cemrerana Çok teşekkür ederim. Zaten o bir grup insan peşimi bir bıraksa rahat edeceğim eşim ailesi o kapalı da annesi baya rolcü bir kadın eşimin yanında garibanlara oynuyor eşim yokken nefretle bakıyor bu aralar çok bunalttılar da mesafe koydum bir kaç gündür rahatım o ameliyat da oldu ailemden biri geçti şükür
Cemrerana Ya bu arada form görüyorum adını hep cemreana diye okuyorum 🤦🏻♀️😁
Survivor12 Google’dan resim yükle yaz ordan tıkla resimleri yükle sonra kopyala buraya yapıştır direk
Cemrerana Kahvemi içip Atacam sana canım 😊
https://imgyukle.com/i/NmHDqe
https://imgyukle.com/i/NmHG7N
@Cemrerana benim falımada bakar mısın güzel bişeyler varmı hamile olmayı çok istiyorum bakar mısın gebelik var mı olacak mı
Cemrerana sağol canım ya bende sırf meraktan bakmanı istiyorum. Kahvemi içip atacam resmi