Selam Canlar , size bir sorum olucak ama öncelikle kısaca bir özet geçim
4 aydır evliyim eşimle cinsel ilişkimiz fena sayılmaz ama burada okuduklarımı da görünce bir aciba mı geçiyor aklımdan 🤔😅eşimle sadece hafta da bir kez sex yapıyoruz ben daha fazla istediğimi söyledim ama o isteksiz ve ne kadar uzun süre yapmazsak yapınca da o kadar zevk veriyor diyor kendisi biz evlenmeden önce başkalarıyla sex yapmış yani onun için yeni bir his vb. degil aciba bununla bir alakası olabilir mi

çünkü zaten hep aklımdaki soru sex te iyimiyim kötümüyüm aciba beni yaptıklarıyla kıyaslar mı gibi
biraz çekingen biriyim cilve ve fanteziden de pek anlamam zaten ilişki esnasında da konuşmuyoruz o yüzden her türlü tavsiyenize ihtiyacım var
teşekkürler 🥰

4 aylık evli olup seks sayınız az bence yani biz çocuklarla şu an haftada 2-3 yapıyoruz. Sıklaştırın bence. Gidip seks yapalım mı demek bana itici geliyor o zaman görev gibi oluyor karşı tarafa. Bi kıvılcımla başlayan seksler daha güzel oluyor bir öpüşme, temas falan ufak ufak bunlarla başlayabilirsin eğer çekiniyorlar zamanla da açılırsın zaten.

4aylık evli için az bence de. 3 yıldır evliyim bizim de haftada 3 4. Üstteki arkadasın dediği gibi bi anda oluyor zaten. Hadi bu gece seks yapalım değil de. Gidip başlatırsan canın istediğinde eşin hayır demez bence

Esi 4 aylık evlisiniz ve haftada bir mi çok çok az bizimde çocuğa rağmen haftada 3 4 oluyor yani. Bi sorun mu var acaba siz mi fazla çekingensiniz biraz atik olun bence farklı kıyafetler deneyin falan sırf ilgisini çekecek mi acaba diye yani bi test edin kendisini

• Esi bunu beğendi.

Sen çekingensin ondan olabilir, kendi istekleri başkadır ondan olabilir, yada doymuş bıkmış olabilir ki daha önce ilişkileri olmuş. Bu en kötüsü yani
        Haftada 1 ilişki çok az biz çocukla 2 günde 1 kesin olur ki 1 buçuk yıllık evliyiz

• Esi bunu yanıtladı.
        • Esi bunu beğendi.

Esi Canım herkesin dediği gibi gerçekten çok azmış zamanında eşin kendini doyurmuş ama bilmiyor ki aç olan bir karısı var bence oturup konuşun bi yada onu beklemeden canın istediğinde yapış kocana utanma eşinin hoşuna gider

• Esi bunu yanıtladı.
          • Esi bunu beğendi.

LoveMe canım sizin elinizde konuşun gençken yapmayacaksanız yaşlanınca zaten enerji kalmıyor. Konuşularak ufak ufak ilişkiye heyecan katarak halledilir💜

Esi canım çocugun yok yeni evlisin boş zamanın bu kadar çokken haftada 1 ilişki yaşıyorsan çocuk olunca ayda 1 e çıkacak bu emin ol bence biraz daha özen gösterip sen başlatabilirsn bunu . eşinle sex sırasında konuşmayı dene onun hoşuna giden snin zevk aldıgın noktaları bulursan onun içinde senin içinde bu sayıyı arttırmış olursn zaten daha zevkli hale gelir . Bizde yeni evliyken eşimle hemen yapardık hiç konuşmazdık hazırlanmazdım bile ama zamanla daha sık sık ilişki yaşayınca birsürü şey keşfediyor insan . Farklı fanteziler üretiyor mutlaka konuşmayı dene eşinle çekingen olma bu konuda eşinde memnun olucak eminim

• Esi bunu yanıtladı.
              • Esi bunu beğendi.

ZRaporu sagol canım evet bncede az bakalım denicem 😅

propofol peki teşekkür ederim önerin için ☺️

Kekeremekere maalesef öyle canım aslında evet kıyafet falan giydigimde yanaşıyor ama bu seferde düşünüyorum ben istedim diye adım attıgım için oldu gibi , sanırım ondan bekliyorum hep ilk olarak gelmesini bilmiyorum bu yanlış bir düşünce mi ?

Esmerimmm teşekkür ederim canım yeni şeyler denemeye çalışıcam 🤷🏻‍♀️

LoveMe peki düzeldimi daha sonra nasıl devam etti