Prensannesi_190 Shnsibel 07_antalya omremr Nefedukaa Sedaa Kirmizisarap hanmkz ketenprenses papatya02 OxyGenn Kızlar kusura bakmayın post açtığımı unutmuşum yoğunluktan,😂 Özür diliyorum beklettiğim içim sizi Biz hepsiburadan aldık adı erkexsin epimedyumlu macun 240gr yazınca cıkıyo fiyatı da uygun inanın cok etkili bir kere bende yarm tatlı kasıgı aldım havalara uctum🤣 Eşim yarm tatlı kasıgı alıyo yarm saat sürmeden erekte oluyo😜
Yanlizlarinkadini Panda33_32 ya onlar uyuşma yaptıgı icin adamlar pek yaptıgından bısı anlamıyodur sizcede oyle degıl mi
SONSUZLUKKK Prensannesi_190 benim eşim onu kullandığında burnu tikaniyo sizdede öyle bi yan etki var mi acaba
Prensannesi_190 SONSUZLUKKK hayır olmadı ilk kullandıgnda biraz mşde yanması oldu 2.kullanmdan sonra daha da olmadı aldıktan sonra bol bol su içsn öaden suyuda içebilir
Prensannesi_190 OxyGenn baya geciktiriyo ilişkiye baslamadn erekte oluyo ilişki bittikten sonra da yqrm saat kadar erekte oluyo
Prensannesi_190 SONSUZLUKKK biz alırken öyle yazıyordu tadı fa biraz farklı o yüzddn suyla daha iyi olur