Jartiyerli 😅😅😅😅 Hiçbir şey olmaz unutulur gider eşin sorun yapmadıysa kafaya takmanın bir anlamı yok😂 Aynı şey benim de başıma geldi adetim bitmişti sabaha kadar ilişkiye girdik falan derken ben çok sewdiğim için eşim de her zaman yalar kendisi de sewer zaten 1 weya 1.5 saat yaladı kesin wajinam şişmişti artık zaten bittik yorgunluktan, yalıyor girip çıkıyor falan benimki de iyice içi dışı şişti girerken falan zorluyor artık o derece dişimi sıktım bir şekilde, boşaldı artık dedik 5 dk dinlenip bi duşa girip uyuyalım diye ahhh demez olaydık 😂😂😂 5 dk dinlenecez diye uyuduk kaldık😩 Sabah bir kalktık eşimin göbeğine kadar kan ağız burun kan sakallar kızıl nasıl becermişse göğüsüne boğazına fln da bulaşmış biraz 😂😂😂 Ay ben hem gülüyorum hem utanıyorum, oda la hayatım ne yAni sabaha kadar kanını mı içtim ben şimdi diyor bana 😅 Yemin ederim o laftan sonra o kadar utandım kızardım Ki adam da güldü kıyamam dedi yA hiç iğrenir tiksinir miyim senden diyor 😬😂 Yani olunca oluyor 10 kişiden 2 sinin başına gelmiştir illa ki, ben eşim takmadığı için çokta sorun etmedim ama eşim biraz miğdesizmiş 😂😂😂 Ama benden iğrenmesinden iyidir miğdesizlik ahahah 😂😂😂😂