Wtf Hellouuu kızlar.Sorum kocasıyla her gece cıplak uyuyanlar varmı?😝gelecek için fantazi birikdiriyorum😂😂
KirmiziOjeli Wtf çıplak değilde sütyen büstiyer şort etek olur hep çok bunalırsamda bi tek altımda iç çamaşırı olur üstümde bir şey olmaz. Komple çırılçıplak olmak çokta rahat bir şey değil :) ayrıca şunuda bilin çırılçıplak olmaktansa seksi çamaşırlarla durmak her zaman daha tahrik edici ve seksidir
Jartiyerli Wtf hergece niye çıplak uyuyalım kız o nasıl bi fantezi kötü rüyalar görürsün hep çok yorulduğumuzda çıplak uyuduğumuz olmuştur ama kasıtlı çıplak uyumuşluğum yok bilmiyorum
Nietzsche Wtf ben çıplak uyumayı düşündüğümde bile hemen üşütme geliyor 😂 ne zaman öyle uyusam sabaha hasta olurum. Hiç iyi bişey dğil ,sevmiyorum
kedicikkk Wtf yani biz binde bir oda yazın eşim ister o şekilde uyumayı ama gece lavaboya falan kalkınca ben ğzerimi giyinirim eşimide uyandırır giydiririm sabah kalkınca kızar hatta hani çıplak uyuycaktık gene giydirmişsin die 😂
Wtf Jartiyerli hahahah okul arkadaşım söylerken duymuşdum karımı cıplak uyutucam aklıma geldi yapanlar varmı diye😂😂
Wtf Kızlar herkes vauu dedirtecek fantazisini yaza bilir öylesine sordum ben😂 lifte arabada opuşme gibi şeylerde var aklımda aday yok yalnız😂😂😂
ZRaporu Wtf mazallah deprem falan olur gece ben çıplak yatamam 99 Marmara depreminde senin o fantezi kurbanları sokağa çıplak dökülmüştü maalesef ⚜️
Sedaa Wtf kızım emerek uyuyor, bazen göğsüm açık uyuyakaliyorum. Sonra hasta oluyorum kız 😂 nasıl çıplak yatalim yatakta 😂 yaz günleri eşim cok bunalırsa sadece şortlu yatar. Bende atlet şort felan 😂 yaz ayında ama. Kışın no no no 😂😂
bisadekahve Wtf korkarım ben Allah vermesin bi kötü durum olsa çok zorda bırakır insanı hem dinen de insanın avret yeri kapalı uyuması gerekir hadi dinen boyutunu geçtim bana çıplak insan hiç tahrik edici gelmiyor eşim de öyle görür kısa bir gecelik bile ondan evladır diye düşünüyorum yazın sıcaklar insan yapışır birbirine kışın da şahsen üşür diye düşünüyorum 😂
Shnsibel Wtf Bizde öyle çıplak yatmayız ama bende gecelik olur yazın eşimde sade şortla falan yatar 😂. Benim babannem derdi ki avradın iyisi gece yatağa donsun girendir demişti çok gülmüştüm 😂
Shnsibel Aysemlsema babannem bana evlenirken demişti hem şaşırmıştım hem utanmıştım hemde gülmüştüm 😂