ZRaporu Wtf mazallah deprem falan olur gece ben çıplak yatamam 99 Marmara depreminde senin o fantezi kurbanları sokağa çıplak dökülmüştü maalesef ⚜️
Sedaa Wtf kızım emerek uyuyor, bazen göğsüm açık uyuyakaliyorum. Sonra hasta oluyorum kız 😂 nasıl çıplak yatalim yatakta 😂 yaz günleri eşim cok bunalırsa sadece şortlu yatar. Bende atlet şort felan 😂 yaz ayında ama. Kışın no no no 😂😂
bisadekahve Wtf korkarım ben Allah vermesin bi kötü durum olsa çok zorda bırakır insanı hem dinen de insanın avret yeri kapalı uyuması gerekir hadi dinen boyutunu geçtim bana çıplak insan hiç tahrik edici gelmiyor eşim de öyle görür kısa bir gecelik bile ondan evladır diye düşünüyorum yazın sıcaklar insan yapışır birbirine kışın da şahsen üşür diye düşünüyorum 😂
Shnsibel Wtf Bizde öyle çıplak yatmayız ama bende gecelik olur yazın eşimde sade şortla falan yatar 😂. Benim babannem derdi ki avradın iyisi gece yatağa donsun girendir demişti çok gülmüştüm 😂
Shnsibel Aysemlsema babannem bana evlenirken demişti hem şaşırmıştım hem utanmıştım hemde gülmüştüm 😂
Nefedukaa Aslaaaa uyuyamam rahat edemem. Sütyen şort veya gecelik elbisemle uyurum hep daha rahatlar 😍