delibirii @mira1920 ama kullanalı da baya oldu 1 ay falan oldu. Ama ağır ilaçlardı halisünasyon bile gördürdü
i2029 Balponcik delibirii ben de geçenlerde ilişkiye girdim benim adet düzensizliğim de var ertesi gün hapı da aldım büyük ihtimal rehlim gecikir bişey olmaz merak etme
papatya_ i2029 valla biraz zor ben 8.ayda hamile kaldim sans eseri bide ilişkiniz düzensizse daha da gecikebilir
Kumral188 delibirii antibiyotik ve ağrı kesiciler geciktiriyo hatta ben adetliyken ağrı kesici içtiğimde ilaç kuvvetliyse eğer adetimi kesiyo o yüzden gecikmiş olabilir
delibirii @i2029 ama bende düzensizlik yoktu her ay gününde olurdu bir de ertesi gğn hapı kullanmadım sadece prezervatif kullandık
i2029 papatya_ valla canım istemiyodum zaten hamile kalmaya çom araştırdım adet düzensizliği olanlarda hamile kalma şansı var mı diye içim rahatladı sağolasın☺️
i2029 papatya_ hmm diyosun biz korunduk gerçi prezervatifle ve zaten ertesi gün hapıda aldım 12 saat içinde hala risk var mı
delibirii @i2029 6 gün oldu da zaten hamilelik gibi bir durum olsa kendini 6 gün içinde belli eder mi bilemedim ya
papatya_ i2029 adetin düzensiz ya yumurtlama dönemini bu yüzden bilmiyosun yani ondan tedbirli ol dedim ben yani prezervatif te hapta korur sıkıntı yok o konuda
i2029 delibirii canım prezervatif kullandıysanız dışarı boşaldıysa bişy olmaz mrk etme stresten beya kullamdığın haplardan gecikme olmuştur
i2029 papatya_ yani yumurtlama dönemine denk gelmiş olsa bile korur mu çünkü hem prezervatif kullandık hem dışa boşalma oldu bide hap