Evli olmadığım için bu konularda bilgisizim. En iyisi sizlere sormak dedim. Bi el atıverin😂 6-7 gün önce erkek arkadaşımla ilişkiye girdik regl günümden 3-4 gün önceydi. O zamanlarda yumurtanın döllenme şansının en düşük olduğu zaman diye biliyorum. Ve bir de prezervatifle korunduk. Fakat regl’m gecikti. Çok bir gecikme değil 3 gün kadar gecikti fakat bu yaşıma kadar 1 kere bile gecikme yaşamadım. Aceba hamilelik olsa hemen adet gecikmesi yaşatırmı 5-6 günde. Bir de geçen ay hiç 5 günü geçmeyen regl sürem 7 güne uzamıştı. O dönem ağrı kesici ve antibiyotikler kullanmıştım ona bağladım. Aceba hala onların etkisi olabilirmi. Şuan regl belirtileri yaşıyorum akıntı ve bel ağrısı gibi ama olamadım bi türlü. Siz ne dersiniz😰

delibirii ilaç kullanımı regl gecikmesine sebep olur streste aynı şekilde gecikmeye neden olur korunmuşsnuz hamile olamayacağını düşünüyorum

@Balponcik evet ya korunduk bide doğurganlık dönemi en düşük dönemimdeydi baktığımda ama yinede bilemedim ilk kez başıma geldi

@mira1920 ama kullanalı da baya oldu 1 ay falan oldu. Ama ağır ilaçlardı halisünasyon bile gördürdü

Balponcik

delibirii ben de geçenlerde ilişkiye girdim benim adet düzensizliğim de var ertesi gün hapı da aldım büyük ihtimal rehlim gecikir bişey olmaz merak etme

ha bu arada adet düzensizliği olan kişiler hamile kalma olasılığı ne kadar ?

delibirii antibiyotik ve ağrı kesiciler geciktiriyo hatta ben adetliyken ağrı kesici içtiğimde ilaç kuvvetliyse eğer adetimi kesiyo o yüzden gecikmiş olabilir

@i2029 ama bende düzensizlik yoktu her ay gününde olurdu bir de ertesi gğn hapı kullanmadım sadece prezervatif kullandık

i2029 valla biraz zor ben 8.ayda hamile kaldim sans eseri bide ilişkiniz düzensizse daha da gecikebilir

papatya_ valla canım istemiyodum zaten hamile kalmaya çom araştırdım adet düzensizliği olanlarda hamile kalma şansı var mı diye içim rahatladı sağolasın☺️

papatya_ hmm diyosun biz korunduk gerçi prezervatifle ve zaten ertesi gün hapıda aldım 12 saat içinde hala risk var mı

@i2029 6 gün oldu da zaten hamilelik gibi bir durum olsa kendini 6 gün içinde belli eder mi bilemedim ya

delibirii adetin 7 gün kadar gecikirse test yapmakta fayda var canım bu arada yaşın kaçtı

papatya_ aynen bide adetim çok düzensiz bişey olmaz dimi endişelendirdin beni:🙄😅