Baykus Oral yaparken sag elimi kullaniyorum bir yandan da hem agzimi hem dilimi kullaniyorum. Yorucu oluyor biraz ama gene de guzel. 3 şeyi aynı anda yapmak güzel

Baykus regl olduğum da özellikle yaparım diğer zamanlar da eşimin isteğine göre yaparım normal zaman da boşaltmam ama tehlikem boşaltırım elimle destekleyip uç kısmını Dilimle uyarınca adam uçuyor 😂

Baykus eşim her istediğinde yapıyorum bence çok hoş eşim demedende yaparım ilişki sırasında eşim bana bebeğim der çok hoşuma gider bende erkeğim derim onunda çok hoşuna gider💋

Sulem mideniz bulanmiyormu bi kere deniyim dedim kusuyodum

Baykus bende reglyken yapıyorum ağzımdayken elimle de oynuyorum alttan bide benimki çok huyludur parmaklarımi hafif hafif kasıklarında falan gezdirince çok zevk alıyor

Baykus esim dun sehirdisindan geldi e bilirsiniz yani gelir gelmez ozlem giderdik 🥰 genelde esim istediginde yaparim

Baykus Her ilişkide istisnasız yaparım bende yapmaktan zevk alıyorum eşimde sever 😋

mira1920 eşim çok temiz bir insan özel bölgesini falan hep çok temiz tutar valla benim çok hoşuma gidiyo insan alışınca hiç midesi bulanmiyo

Deleted4 nası oluyo pekı yaladıkca boşalınıyomu yanı ateşli nası yapabılırım

KirmiziOjeli bunları yaparken yalama olarak nasıl yapıyosunuz ben denedm ama boşaltamadm zevk alıyo ama boşalma zor yapıyorm yanj daha ateşli tahrik et diyor ama nasıl yapıcam tam bılmıyorum