Kızlar eşine oral yaparak boşaltan varmı ? Varsa nasıl yapıyorsunuz ilişkiye girmeden oralla yada eliyle boşalta bılenler taktik verirse sevinirim 😃😃
tahrik edici kelimeler de örnek olur 🤣
Oral 🔥
Baykus reglken öyle boşaltırım hep😅 oral yaparken bi süre sonra elle destekliyorum daha iyi zevk alıyorlar
Baykus regl olduğum da özellikle yaparım diğer zamanlar da eşimin isteğine göre yaparım normal zaman da boşaltmam ama tehlikem boşaltırım elimle destekleyip uç kısmını Dilimle uyarınca adam uçuyor 😂
- Düzenlendi
Baykus bende reglyken yapıyorum ağzımdayken elimle de oynuyorum alttan bide benimki çok huyludur parmaklarımi hafif hafif kasıklarında falan gezdirince çok zevk alıyor
Baykus Her ilişkide istisnasız yaparım bende yapmaktan zevk alıyorum eşimde sever 😋
KirmiziOjeli bunları yaparken yalama olarak nasıl yapıyosunuz ben denedm ama boşaltamadm zevk alıyo ama boşalma zor yapıyorm yanj daha ateşli tahrik et diyor ama nasıl yapıcam tam bılmıyorum
bisadekahve oral ile ağzına mı noşalıyor yoksa dışarı mı oluyor bide yaparken neler söylüyorsun nası oluyosjn