Sulem mideniz bulanmiyormu bi kere deniyim dedim kusuyodum

Baykus bende reglyken yapıyorum ağzımdayken elimle de oynuyorum alttan bide benimki çok huyludur parmaklarımi hafif hafif kasıklarında falan gezdirince çok zevk alıyor

Baykus esim dun sehirdisindan geldi e bilirsiniz yani gelir gelmez ozlem giderdik 🥰 genelde esim istediginde yaparim

Baykus Her ilişkide istisnasız yaparım bende yapmaktan zevk alıyorum eşimde sever 😋

mira1920 eşim çok temiz bir insan özel bölgesini falan hep çok temiz tutar valla benim çok hoşuma gidiyo insan alışınca hiç midesi bulanmiyo

Deleted4 nası oluyo pekı yaladıkca boşalınıyomu yanı ateşli nası yapabılırım

KirmiziOjeli bunları yaparken yalama olarak nasıl yapıyosunuz ben denedm ama boşaltamadm zevk alıyo ama boşalma zor yapıyorm yanj daha ateşli tahrik et diyor ama nasıl yapıcam tam bılmıyorum

Morkelebek bende yapıyorjm ama benmki boşalması zor oluyo yanı çok isteklı zevklı yalamıyorum sanırım adam çoşamıyo 🤣🙈

Baykus kesinlikle ağzıma boşalmaz çünkü ilk yaptığım da korktum ağzıma flan boşalırsan dedim saçmalama kokusundan ben rahatsız oluyorum öyle şey yapmam dedi dışarı boşalıyor bebeğim olmadan önce boşalmaya yakın iki göğsümü birleştiriyordum ben arasına alıp git gel yaptırıp oraya boşaltıyordum 🤭 şimdi o an canı nasıl isterse öyle boşalıyor 😍 oral yaparken hiç konuşmam sadece hareketlerimle onu baştan çıkarmaya çalışırım o kadar 😂

Baykus üstünde kıyafetin düzgün olsun, mesela o koltukta otururken sen de yanında ol öyle yap domalır tarzda durup yap anlatabildim mi bilmiyorum 😂 gözlerine bakmaya çalış yaparken, ya aslında biraz senin becerine kalmış bi kaç video izle bence ve ağzına boşalmasına izin ver derim daha çok seviyorlar

Baykus Evet hic basarisiz oldugum olmadi. Ama esinle beraber bunu konusabilirsiniz. Neyi seviyor neyi sevmiyor
                Agzini ne kadar derine sokarsan eger hosuna gider
                ne kadar hizli seviyor vs
                insanlar birbirini taniyinca daha eglenceli oluyor
                sahsen ben tum partnerlerime sorarim. Herkesin sevdigi seh farkli sonucta