Nesrinn25 bak canım burda çocuğu suçlamamalısın bende 9 yaşındaydım annem bizi bırakıp gitti sonra babam hemen evlendi ben 10 yaşında sırf babam başımı okşadı diye dayak yedim 18 yaşına kadar üvey annemden şiddet gördüm hemde öyle böyle değil babamla aram açıldı ogünden sonra babamla konuşma bile konuşamadım üvey annemin o zamanlar çok düşüğü olmuştu babam anneme üzülme bizim kızlarımız var dediğinde onlar benim kızlarım değil onlar o…. punun kızları diyordu benim değil bebeklerinin düşmesinde bizi bahane buluyordu 10 yaşındaki çocuk sana ne yapacak halbuki senin eşinde çocuğunun dışlanmasından korkuyor hepsi bu onuda anlaman lazım
Esime cok kirildim 😔
Kizlar yazdiklarinizi simdi okudum.
cok yazik her kes beni cocuk dusmani yapmis. Kimse evimin icin bilmiyor nasil oldugumu bilmiyor ben o cocuga oz annesinden hatta babasindan iyiyim belkide hic bir dislama soz konusu degil benim sorunum baska her kes o cocugu disladin bilmem ne yaptin diyor. Basina gelen bilemez cocugum olur korkusundan esim bana yaklasmiyor arkasini donup yatiyor ben istedigimde korkusundan moreli bozuluyor resmen. Bisey almaya korkuyor oglu kuzar diye. Bu cok uzucu durum. Ben evlenmeden once cocugunun oldugunu biliyordum tamam ama bu yuzden bana kotu davranacagini bilmiyordum tam bir aile gibi degiliz cocuk anasinin yanina gidiyordu ben hamileydim kc senedir giden cocuk yani benim ustume dusdu sen yolluyorsun dimi diye cok agladim hamileyken bu cocuk on senedir her hafta gidiyor ama artik ne olsa benden biliyor batiyorum. Okusun dedim okusunda basindan gitsin dedi okumasin dedim okumasinda issiz olsun istiyorsun dedi cok zor cok. Ecemsss deleted77 Sirius Rouge Siz bunu anlayamazsiniz. Kaldiki miras konusuna benim derdim para degil. Esimin derdi ogluna miras az gider diye korkup benden cocuk istememesi. Neyse. Yinede tesekkurler
Nesrinn25 şayet siz ilk çocuğu isteseydiniz ve eşiniz öyle bi tepki verseydi belki haklı olurdunuz ama sizin de bir çocuğunuz varmış ikinci nasip kısmet.. eşinizden olan çocuğu da etraftan soranlara kendi çocuğunuz gibi benimseyip 2 çocuğum vsr deseniz bişey kaybetmezsiniz belki ona öz anne şefkati gösterseniz Allah 2. Çocuğuda nasip eder
Nesrinn25 ben seni cocuk düsmanı yapmadım ve miras konusunda bisey demedim bak kendin eşinden şikayet ediyorsun mutlu degilsin tekrar tek taraflı cocuk istemenin yanlıs oldugunu savundum ki öyle sonradan daha cok üzülüp buraya cocugumla ilgilenmiyo diyebilirsin cocuk tek taraflı saglıksız evlilikte olmaz zaten dogumdan sonra degişti diyosun yoksa anneligini gormuyoruz yazdığın kadarını biliriz ha birde digee cocugunu cok düsünüyo dedin bende onun annesi yanında olmadıgı için ekstra o ozeni gosteriyo yoksa en cok onu sevdiginden degil sen ona degee ver diye kendince sana baskı uyguluyor deger verdiğini gosteriyo sana dedim sanada teşekkürler🌸
Nesrinn25 az çok yorumlardan ve sizin tavrınızdan çıkardığım sonuç şu eşiniz yanlış kişiyle evlenmiş sonuçta siz o çocuğun varlığını bilerek birşeyleri göz önünde bulundurmanız gerekirdi .. o çocuk için üzgünüm şu an resmen üvey anne modundadasınız eşinizde bunu anlamış olacakki bir çocuk daha istemiyor sizden ricam eminim kulak ardı edeceksiniz ama o çocuğuda kendi kanınızdan gibi sahiplenin dışlamayın bunun birde öteki tarafı var bir dakikamızın bile garantisi yok belki size Allah korusun bişey olacakta eşiniz başka biriyle evlenirse ve sizin öz evladınıza gelen kadın sizin düşündüğünüz gibi yaparsa nasıl hissedersiniz bunu düşünüp empati yapın sadece ..
Nesrinn25 bunu diyen birine çocuk mu doğurmak istiyorsun canm 🙄
Bence iki tarafta kendine göre haklı, Sen çocuk istemekte, Eşinde ilk çocuğunu düşünmekte. Ama şunu bil canım senin çocuğunun annesi babası yanında ama o çocuğun ayrı ve anne baba ayrılığı gerçekten zor bir durum yaşamayan bilemez. Eşininde piskolojisi bozulmaması amacıyla o çocuğa düşmesi gayet normal bence 2 çocuğuda eşit seviyordur ama tabi o çocuğu daha ilgi gösteriyordur çünkü annesiyle ayrı olduğu için. Ama eşinin sana böyle davranmasıda hata sonuçta bir terazi olmalı ortada eşin bu durumu güzel idare edebilmesi lazım .
Sirius ne güzel sevindim sizi tanidigima
Neleroluyor çok teşekkürler♥️
Nesrinn25 yani benim bir çocuğum var ve bana yeter diyorum ikimizin de ilk çocuğu bu zamanda bir çocuk yeterli diye düşünüyorum ve önceden bir çocuğunuz dqhq var 2 tane çocuğunuz var tamam o çocuk senin değil belki ama önceden bunu bilerek evlendiniz zaman ne gösterir bilinmez ilerde belki olur bu arada sanane kaynanandan gorumcenden gitme oraya sana kötülük yapıyorlarsa.amq en güzeli kendi çocuğun gibi kabbullenmen böyle olursa daha mutlu olursun farzet ki o senin çocuğun kizdiginda kizarsan guldurdugunde de mutlu olur biri birşey dese o benim çocuğum ben bakıyorum siz karışmayın bakamiyorsam siz bakın diyin
Nesrinn25 esinizin bir cocugu oldugunu bilerek evlenmisdiniz neden onuda sahiplenmiyorsuniz, birisi sordugunda iki evladim var diyemiyorsun? Bebegin kucukmus biyuduginde tekrar dusunursunuz ve esinin saglik sorunu varmis. Ona odaklansan