• Muhabbet
  • Çak bi selam canım baksana☺️

💆Kızlar bana müzik önerisinde bulunurmusunuz?🎧Mesela kendinizin çok dinlediğiniz şarkı ola bilir 🎵yabancı ola bilir🎶 pop ola bilir 🎤rep ola bilir amma rock olmasın😅Böyle kafalarını aşağıya yukarıya sallayıp söyleyenlerden olmasın asdfghjk😄

💜💜💜💜💜

Panda bu ara kaan boşnak ın seni buldum ya şarkısı dilimden düşmüyor benim 😂 birde hadise nin olsun şarkısı 😂😁

Panda bu aralar en cox ewitdiyim aye cekilin beşir gelir😂😂😂 zeyneb heseni heves men en cox dinlediym

Selale Ayə hara gedirsən ayəəə
      İzzəti çağır bura😂baxmısan ona?

Panda ben buara barıs manco bal böcegine taktım eski bir sarkı ama cok tatlı 😂😂

Rouge ha birde gökhan özen aramazsan arama o da sözlümle tartıstık telefon beklerken denk geldim bu sarkıya gene eskilerden ama buda güzel bence😂

Ekin uzunlara takığım bu aralar YouTube’dan acıyorum bütün şarkılarını sırayla dinliyorum 🙃

Panda pop olarak Fundy 2021 gamzende uyur beni rap olarak Enes Alper ve no1 dinlerim arabesk olarak ferdi Müslüm vazgeçilmezm bı şarkı seçemiyorum çünkü saydiklarimin hepsi bana göre mükemmel

Panda ben kafa dinlemek için türkü tercih ederim. Ve bugün farkettim akşama kadar aynı şarkıyı mırıldanmışım yani akşama kadar dilimdeymiş size de oluyor mu bazen.. ve farkettiğimde de kendime kızıyorum akşama kadar aynı şarkı söylenir mi diye 😁😁

Panda didomido - Nimet dinliyorum bu aralar ise gidp gelirken
            he bide pinhani - dünyadan uzak 😬😬

Sylvester Evet oluyo benimde bütün gün dilimde damla-oğlum şarkısı var😄