Iyi aksamlar kizlar 🙋🏼♀️
biliyorum burada pek politika vs konusulmaz fakat ben deli oldum burada. Istanbul sözlesmesinin iptal edilmesiyle dünyaya rezil olduk. Tabi siyasi acidan herkesin görüsü farklidir elbet fakat bu bir sözlesmeden daha fazlasi neticede insan haklarina aykiri. Bu sözlesmeye karsi olmak icin feminist olmak zorunda degiliz ama simdi haberlerden duydugumuz cinayete ugrayan kadinlar, tecavüz edilen cocuklardan biri ileride belki kizimiz kardesimiz komsumuz olabilir. Hadi erkekler susuyor, politika susuyor ama biz susmamaliyiz. Ben aktif bir feminist falan degilim ama kadin kadina destek olmalidir. Uzun lafin kisasi esiniz sizi aldattimi, size küfür edip pskilojik siddet mi uyguluyor? Cek git o evden onca kadin siginma evleri varken neden seni asagilamasina izin veriyorsun? Ya su dünyaya gelmisiz yasayacagimiz belki 50 belki 60 sene. Neden harap ettiriyorsun kendini? Güclü dur senin ona ihtiyacin yok cocugun varsa bile biz kadinlar onlarin gücüne bin basariz eger istersek. Ama kendimizi ezdirmeye devam edersek bu döngünün sonu olmaz. Gelecek nesillerin kaderini ( tabiri caizse) biz yaziyoruz ve bunun farkina herkes varmali.
Sizi tanidigim kadariyla hepiniz Melek gibi kizlarsiniz cogunuzlada hemfikir oldugumu düsünüyorum ama yinede bunlari söylemeden yapamadim. 🌸❤️