Tospik Kızlar bu gobektekı bacaktakı çatlaklıklar nasıl geçer varmı benımle aynı sorunu yaşayan çözüm bulabılen
birogulanasi Tospik ben transparan sabun kullanıyorum kızlar doğum catlaklarim icin memnun kaldım ilk haline nispeten baya rengini cilt rengime çevirdi ve gerginlestirdi tavsiye ederim 😊
Bizedemilolo Tospik eğer bebeğim 40 haftasında doğsaydı sıfır çatlağım vardı ama beş gün daha içerde durmak istedi bizde zorla doğurduk çatır çutur çatladım😭😭😭😭
MorEflatun Geçmiyor maalesef zamanla rengi normal ten rengi oluyor ama portakal kabuğu gibi kalıyor dokununca ve bakınca yeni dogum yaptim hamileyken oldu benimde bir suru görünce üzülüyorum ama alıştım
Tospik MorEflatun bende 6 ay oldu doğum yapalı hiç begenmıyorum vucudum kotu görünuyor mor mor çatlak rengı acılırmıs ama ben gıtmesını ıstıyorum ya
MorEflatun Tospik bi çözüm bulursan bizde söyle catlaklar kotu dogum kiloların dahada kötü ya hangi birine üzülsem bilemedim
Gamzelii556 Tospik Ben satışını yapıyorum canım instgaram @fatmanurbozkurt14 prolfilim herkese açık zaten ganoexcel ürünüdür bende öncesi ve sonrası foto atabilirim kendimdsn
Gamzelii556 Ben satışını yapıyorum canım instgaram @fatmanurbozkurt14 prolfilim herkese açık zaten ganoexcel ürünüdür bende öncesi ve sonrası foto atabilirim kendimdsn