Bazen sizin de “keske evlenmeseydım” dedıgınız zamanlarınız oluyor mu. Hıckımsenın evliliği sureklı mutlu dört dörtlük gıtmıyo hayatta sevınc de var uzuntu de bunu bılıyorm ama bazen hersey uzerıme cok gelıyor. Uc yıllık evliyim 18 aylık bı kızım var. Eşim cok ıyı bır aıle babasıdır hem benım hem kızımın her konuda dort dortluk herseyını karsılar, bıze karsı saygılıdır. Dışarıda beyefendılıgı ıle bilinir ve cogu zaman örnek gosterılen bı cıftızdır. En fazla edeceği kufur “şerefsızdır” 😃 o da trafikte. Buraya kadar bi problem yok hem onu hem kızımı cok seviyorum. Ama gel gelelım kı bunca ıyı, guzel ahlakın tek bi pis huyu var. Hıcbır tartısma da kocam haksız olmamıstır. kendince hep haklıdır ve asla ilk adımı atan taraf olmaz. Hıc ozur dıledıgını bilmem ne gonlumu almaya calısır ne caba sarfeder. Cunku her konuda haklıdır sutte leke vardır benım kocamda yoktur. Cumartesi gununden beri kusuz bıde benım yapmam gereken seyı kendi yapıyo her tartısmada yatagı terkedıyo 🤦♀️🤦♀️ çıldırcam. Cok mecbur kalmadıkca konusmuyoruz. Ve cuma gunü memlekete gıdecegız hem anneleri hem kayınvalıdemleri gormeye bu halde nasıl olacak hıc bilmiyorum. Tadım tuzum yok. Gıdınce millet bısey anlamasın istiyorum.Ama barısmak ıcın karsıdan bı adım da yok. Sıkıstım kaldım. Napcagımı bilmiyorum size fikir danısmak ıstedım. Yardım edın kızlar 🥺😭 gercekten burnumu tutsan canım cıkacak zoruma gıdıyo. Aglıyorum sureklı.