KirmiziOjeli benim eşim tarafı da öyle malesef. Aynı şeyi de benden bekliyorlar. Ben daha 24 yaşındayım 9 aylık kızım var. Onlara göre evde kalmışım bile. Şimdiye 3 4 tane çocuğum olması gerekiyordu. Bizimkilerde tam tersi. Erken evlendin erken çocuk yaptın diyorlar. Çok çocuk değil bakabileceğin kadar çocuk diyorlar. Büyük konuşmayayım ama ikinciyi istemiyorum.
Kafayı yemek üzereyim..
KirmiziOjeli bazen diyorum ki işe gitsem çalişsam altiğimin tamamini bakiciya versem de ewden uzaklaşsam biraz bu ara cok mantikli gelmeye başladi bu 🧐
Aysemlsema tabiki ole ama ne bileyim insansin eşi anasi kaynanasi biraz düşünceli olsa 2 saat bile olsa biz ilgilenelim kafani dağat biraz gibi şeyleri düşünseler bukadar zor gelmiycek bence
Lentlily yemin ederim aynısını düşünüyorum. İşe girmek istiyorum sırf yatılı bakıcı tıtmak için en azından evden uzak olurum çalışmak bin kat daha kolay
Ecenaz cahillik başka bir şey değil. Olgunluğa erişmeden peşpeşe çocuk bekliyorlar. Valla dediğim gibi 25 yaşındayım yine bile erken doğurdum daha yapacak çok şeyim vardı ama yanlışlıkla oldu 3 yıllık evliydim hamile kaldığımda 30a kadar yolu var bence 😐
KirmiziOjeli ayne öyle bende aynı senim gibi düşünüyorum. Bende 24 yaşında anne oldum. Bize göre çok erken. Ama babam sağ olsun kırmadı beni evlenmeme müsaade etti çünkü eşimi çok sevdiğimi eşimin bnei çok sevdiğini gördü. Ha bekleyebilir miydik beklerdik ama uzağız çok yara alabilirdik o yüzden evlendik zaten 4 yıldır sevgiliydik.
Ecenaz yok evlilik için ideal bi yaş zaten sadece çocuk yapma olayı için diyorum çevre falan ciddiye alınmamalı onlara kalsa evlen ertesigün hamile kal 😐 neyse hakkımızda hayırlısı artık olan oldu 😂
Sevgili tek çocuklu anneler 👀😅
Sıkı sıkı korunun 🤣
yanlışlıkla kalmadığınız sürece hamile kalmayın.
yanlışlıkla da hamile kalmayın.
hamile de kalmayın. 🙈😁
Sevgi açısından tek çocukta aynı iki çocukta. Çok bebek sevmek istiyorsanız başkasının bebeğini sevin evinize gelin ohh kafa rahat 😅
Çok çocuk çok dert derdi rahmetli anneannem 🥲 gerçekten öyleymiş ve daha küçükler büyüyünce asıl dertler başlıyor maalesef. Çocuk yapmak zaten bir delilik. İkinci çocuk başlı başına bir delilik…
bir dost
- Düzenlendi
ZRaporu aynı düşünüyorum kesinliklee ama yürek yemişim herhalde, adam gibi korunmuyoruz 🤣 valla ilerde yalnız kalmayalım bi çocuk hayırsız çıkarsa en azından başka çocuğumda olsun diye yaparım sırf yaparsam ahshshsjs gelin bize bakmaz kız lazım bi tanede 🤣🤣 ama tek çocuk bile beni hayattan soğutmaya yetti 😁
KirmiziOjeli ben hep kazara hamile kaldım hiç şöyle bir tane de keyfi doğurayım dememe fırsat kalmadı 🥴🤣 eşimin yardım etmesine rağmen aman yok diyorum çünkü manen bitirdi beni bu bebeler 😅
ZRaporu öyle demen beni üzer benim tek atış üçüzlerim var çoğul gebelik olanlar napsındı 😂
Lentlily yani çocuklarıma tek bakıyorum ama allahtan annemlere bırakıp arada çıkıp bi nefes alıyorum benimde yardımcım var ama ev için yani temizlik için 4 çocuğa bakınca eve ise güce yetişemiyorum malesef 🤗
ZRaporu yardımcım var kız ben tek olsam şu an kafayı yemiş halde hastaneliktim 🤣🤣
ZRaporu bizim ev çok büyük e 4 te bebe olunca zorunlu gerekiyor yardımcı 🤗 öyle kampanyayı düşünemiyorum bilem 😁
Lentlily tabi ki şuan zor olur 3 çocuk ama biraz büyüdüklerin de çok güzel olur eminim 🙂