• Muhabbet
  • Bill gates 'in korkutan projeleri

Arkadaşlar birazda bu konuyu tartışalım… son zamanlar dünya üzerinde kurgulanan planlara denk geliyorum. Milyarder bill gates güneş ’in sıcaklığını kısma projesine el atmış. Ilk kez bu yıl denemesi yapılacak milyarlar ton kireç tozunu güneş e püskürterek.. Bunun güneş ve iklimler üzerinde çok kötü sonuçlar doğuracağını savunanlar da var.. sanırım dünya bir kaç yıl sonra insancıklar yüzünden yok alacak hemde feci şekilde…

hayatbumu ay ilk dfa duydum bu projeyi ama o adami hic sevmiyorum şeytanlanmş pislik 😒 sonumuz hayr olsun insallah ben fazla bakmamaya calsyorum yoksa tuaf tuaf dusunmeye baslyorum 😣😢

Kimsemkimimyaw görmeniz lazım ne projeleri var yerli deprem bile üretmeye çalışıyor iklim değişikliği insanların beynini ele geçirme herşeyin planını yapmış ABD de 180 adet büyük dev alıcılar dikmişler onlarla yonlendirecekmis daha neler neler

Rabbimin "“ OL”" demediği şeyin hayalini kurup yazar çizerler 🙏

hayatbumu gebermedi gitti şu pislik gerçi geberse ne olacak yerine gelicek kişi şimdiden hazırdır o sadece görünen yüz piyon. Bu virüs yalanında da onun parmağı var bu konulara hakimseniz biliyorsunuzdur

hayatbumu biloyorum sonra haarp projesi falsn bu virusunde bilerek yapildigi insan nufusunu azalttma sonra sahte kiyamet projesi insanlari korkutup kendi tek bir din olurtmak istemeleri falan rabbim bizleri evlatlari gelecek nesilleri korusun insallah musluman doğduk oyle ölürüz insallah

Visvit ben bir sağlıkçı olarak söyliyim kesinlikle bu denli fazla olması normalmi sizce ? Çevremde o kadar çok ölüm ve ağır yoğun bakım yaşandıki tabi bunları bilmeyen için bu yorumlar basit neyse.

Visvit Böyle bişeyin olacağını Barak Obama söylemişdi zaten nedense o biliyodu😏

deleted77 biseyi merak ediyorim ben ya bi saglikcidan duymak daha guzel olur diyolarki hasta neyden ôlurse ölsün covidden öldugu yazlyormus dogrumu otopsi faln yasak oldugu icin 😊

Bi ara Ayşen tok var ona takmıştım kafayı hep okuyordum psikolojim bozulmuştu resmen. Sonra bir kaç dediği olmadı takip etmeyi bıraktım Bayadır okumuyorum kafam rahat. Şu olacak bu olacak diyo ve ister istemez inanıyoruz Allah’a şirk koşmak olmuyor mu? Rabbim ne derse o olur herkese hayırlı ölüm nasip etsin Allahım. Biz ona karşı görevlerimizi yerine getirelim içimiz de rahat olsun. Sizde okuyup canınızı sıkmayın

Nefedukaa 👏 nasıl haklısınız psikolojik olarak doğru yoldasınız bu tarz şeylere beyin yormak mutsuzluğu stresi tetikliyor psikolojik bozukluğa yol açıyor 🙏🏻

Kimsemkimimyaw şu an görevimi yapmıyorum lakin hepsi yalan bilinçsiz halkın yalan öngörüsü çünkü yoğun bakım ortamını kimse bilemezki bir çok hastanın ölüm sebebini covid tetikliyor zaten

hayatbumu böyle birşey mümkün olabilir mi ya 😅 komplo teorisi bunlar yani o beyefendinin virüs yaymak savaş çıkarmak nükleer savaş alanlarında yer almak gibi olaylarda parmağı olabilir fakat yazdığınız mümkün değil buna gücü yeteceğini sanmıyorum

deleted77 siz sağlıkçısınız elbette benden daha iyi bilirsiniz ozaman soruyorum size yaşlı ve hastalığı olan bir insana günde 16 ilaç verilirmi? Normal şartlarda 5 6 ilaç içilse intihara teşebbüs olurken adli vaka olurken hasta demeyip yaşlı demeyip herkese aynı ilacı 16 adet nasıl verirsin siz bir sağlıkçı olarak bunu normal karşılıyomusunuz? Daha önce yoğun bakımlar boşbuydu kış aylarında özellikle? Her sene zaten kış aylarında yoğun bakımların dolu olduğunu hepimiz biliyoruz