• Muhabbet
  • Bill gates 'in korkutan projeleri

Visvit ciddi bu 16 ilaç olayı nerden çıktı anlamış değilim bak canım herkesin belirtisi farklı olduğu gibi ilacı enjekteside farklı oluyor gebelere ağır hastalara kanser hastalarına vs. Zaten covid için ilaç uygulanmıyor cahil çok olduğu için millet kafasına göre sallıyor sağlıkçıları düşünen yokki

deleted77 benim babam kalp hastası ona verdiler uydurma değil yani bu ben babama ağrı kesici verirken 40 kere düşünüyorum kanser hamile verilmiyor diğer hastalıklar hastalık sayılmıyor galiba

deleted77 bu kadar kesin konuşuyorsunuz ama bunun kaydını tutuyomusunuz? Siz bir sağlıkçı olarak grip aşılarının hiç bir işe yaramadığını bilmeniz lazım çünkü gripler şekil değiştirir mutasyona uğrar değilmi?

deleted77 kesinlikle cok stres olmustum çocuğumu yanımda yatırıyordum deprem olacak dediği için. Ölüm Allah’ın emri ecel geldiyse kaçış yok

deleted77 benim kayinvalidem attlatti vurusu gunde evet 16 ilac iciyordu igneler ayri daha kadin icemiyorum artik diyordu ama gercek bu yani

Nefedukaa o yazanların hepsi saçmalıktan öte gitmiyor mlesef 🤷‍♀️

Visvit bilende konuşuyor bilmeyende ciddi uğraşamiycam kişi anlamak istediği gibi anlar bence siz hiç boşa doktora falan gitmeyin kendiniz bulun çözümü.

Cemrerana ilk defa sana bir konuda katılıyorum 😂 . Yani açıklama yapacak uzun uzun yazacak kadar vaktim yok ama katılıyorum

Cemrerana cahil işi olmayan insanlar okuyup okuyup inansın işte.. bu teorileri sırf bu tarz insanların psikolojisi bozulması stres yapması adına gün yüzüne çıkarıyorlar bazılarıda atlıyor hemen ne yazıkki 🤷‍♀️

Olivetti aşkolsun kırıldım bak 🤣 ilk defa katılıyorum demeseydin kız 😅

deleted77 savunmanız bu mu? Zorlamı ne demek oluyor covid geçiren hastalara 16 ilacı veriyomusunuz? veriyorsunuz bunun zorlaması nedir acaba şaka gibisiniz

deleted77 doktora gidip gitmiceğime ben karar veririm ayrıca karşımdaki sırf doktor diye körü körüne inanmamı mı bekliyorsunuz bana asla bilimsel bişey söyleyemiyorsun lafı evirip çeviriyorsun sen bir sağlık çalışanı olarak corona virüsün yüzyıllardır bizimle olduğunu bilmiyorsun corona virüsünün öldürme ihtimalinin çok çok çok düşük olduğunu bilmiyorsun kusura bakma ama evet sizin gibi sağlıktan bir haber insanlara güvenmiyorum

Visvit bilimselliği senden öğreniyorum yetmezmi 😂
                  şimdi hiç işim yokmuş gibi sana bunları uzun uzun yazmam mı gerekiyor ? O halde okuduğum kitapların hepsini yazayım olmaz mı .. o ilaçları veriyorlar ama zorla kullanın demiyorlar yazdım ben bilmediğimi nerden çıkardın canın polemik istiyor belli ama burda kendimi sana kanıtlamak zorunda değilim ha bu arada yukarıdada belirttiğim gibi uzman hemşireyim lakin tedavim ve bebeklerim dolayısı ile görevimi bir süredir yapmıyorum .. şahsım dahi doktorlara seçerek inceleyerek gidiyorum ben size bana yada bir başka hekime güvenin İnan’ın mı dedim ????
                  Artı tıp literatüründe hangi kitapta yazıyor covid-19 bunu banada söyleyin de öğreneyim bu arada herhangi grip yada mutasyona uğramış gribin hafif hallerinden bahsetmiyorum şimdiden teşekkür ederim.